Smaakgarantie
Beoordeeld met een 9.3
Ruime keuze uit 615 wijnen

Blecua kist diverse oogstjaren

Herkomst: Spanje, Somontano
Druif: Cabernet Sauvignon, Syrah / Shiraz, Tempranillo
Krachtig en complex rood, Intens, rijp fruit, mineralen, donkere chocolade
Kleine hoeveelheden van deze wijn worden geproduceerd als gevolg van een drievoudig selectieproces, waarbij het team kiest voor de allerbeste ranken in de wijngaard, de allerbeste druiven in de bodega en de allerbeste vaten in de laatste kelderselectie. Werk in deze wijngaarden wordt uitsluitend met de hand uitgevoerd, met de grootst mogelijke zorgvuldigheid en voortdurende controle. Kortom: Het is intensief om deze wijn te produceren en er zijn maar beperkt flessen van beschikbaar! Deze wijn heeft zoveel prijzen en onderscheidingen gekregen dat het wordt beschouwd als een van de beste Spaanse wijnen en daarmee direct ook de beste van de wereld. Blecua heeft een iconische status verworven in zijn de regio van Somontano en wordt alleen gemaakt in uitzonderlijke jaargangen.
€ 525,00 | 75cl
Heeft u een vraag? Bel gerust!
088 7120100

Unieke kist met twee keer drie verschillende jaargangen.

2x Blecua 2005
2x Blecua 2014
2x Blecua 2015

De wijn is complex in de neus met een uitgesproken intensiteit, van mineralen, rijp rood fruit en donkere chocolade. Zachte tannine maken deze wijn elegant en groots.

Wijnkaartnaam Blecua
Land Spanje
Regio Somontano
Druif Cabernet Sauvignon, Syrah / Shiraz, Tempranillo
Lagering 100% op eikenhouten vaten
Temperatuur 16 - 18°C
Bewaarpotentie Op dronk en zal zich ongetwijfeld goed ontwikkelen in de komende tien jaar.
Wijn & Spijs Serveer deze Blecua bij rijke gerechten met volle smaken als wild (hert en ree) en gegrild vlees.
Sluiting Kurk
Smaak Krachtig en complex rood
Alcohol 14%
Spanje, Somontano
Blecua heeft een iconische status verworven in zijn de regio van Somontano en wordt alleen gemaakt in uitzonderlijke jaargangen. Deze wijn heeft zoveel prijzen en onderscheidingen gekregen dat het wordt beschouwd als een van de beste Spaanse wijnen. 

Drievoudig selectieproces
Heel kleine hoeveelheden van deze wijn worden geproduceerd als gevolg van een drievoudig selectieproces, waarbij het team kiest voor de allerbeste ranken in de wijngaard, de allerbeste druiven in de wijnmakerij en de allerbeste vaten in de laatste kelder selectie.
 
'Hand-picked' 
Werk in deze wijngaarden wordt uitsluitend met de hand uitgevoerd, met de grootst mogelijke zorgvuldigheid en voortdurende controle. Kortom: Het is intensief om deze wijn te produceren en er zijn maar beperkt flessen van beschikbaar!
 
Blecua
Anderen kochten ook