Smaakgarantie
Beoordeeld met een 9.3
Ruime keuze uit 658 wijnen

Château Corton C.

Met trots presenteren wij u de wijnen van Château Corton C. Een prachtige aanwinst uit de Bourgogne. De wijnen uit de Bourgogne staan bekend als de meest verfijnde wijnen ter wereld. De vraag naar deze wijnen is erg groot, maar de beschikbaarheid is zeer beperkt. De wijngaarden van Château Corton C. omvatten veel prestigieuze appellaties zoals Aloxe-Corton, Volnay en Gevrey-Chambertin. Het grootste perceel is echter 0,9 hectare dus u kunt zich voorstellen hoe schaars deze wijnen zijn. Wij zijn vereerd dat wij de unieke kans krijgen de wijnen van Château Corton C. naar Nederland te halen.

Lees in onze blog meer over Château Corton C.


Ratings
De officiële ratings zijn nog niet bekend, maar wij mochten de wijnen voorproeven en waren direct enorm enthousiast over de verfijning en het bewaarpotentieel. Zoals bij alle wijnen van de wijnmaakster Caroline Frey (eigenaresse van oa Domaine Paul Jaboulet Aîné & Château La Lagune) is het slechts wachten op de eerste lovende recensies.

Intekenen
Teken tot 26 januari in op de tweede serie van elf rode wijnen van Château Corton C. De wijnen uit de eerste serie waren direct uitverkocht en ook dit keer verwachten we een verdeling te moeten maken. We bieden deze wijnen wederom aan tegen een speciale intekenprijs. De eerste serie bestaat uit klassieke rode Bourgogne wijnen uit de appelaties; Ladoix, Monthélie, Auxey-Duresses Premier Cru, Aloxe-Corton, Savigny-Les-Beaune, Volnay, Savigny-Les-Baunes Clos Des Guettotes, Corton Grand Cru, Bonnes-Mares Grand Cru, Clos Saint Denis Grand Cru, Corton. Toekenning van de wijnen gebeurt op basis van volgorde intekening.

 
Onze tip:
Met de beperkte beschikbaarheid en de enorme (te verwachten) stijging van prijzen in dit gebied de komende jaren, is dit het juiste moment om te investeren in wijnen uit de Bourgogne.