Smaakgarantie
Beoordeeld met een 9.3
Ruime keuze uit 656 wijnen

Château Corton C.

De wijngaarden van Château Corton C. omvatten prestigieuze appellaties zoals Gevrey-Chambertin, Volnay en Aloxe-Corton. Het grootste perceel is echter slechts 0,9 hectare, dus u kunt zich een voorstelling maken van de schaarste van deze wijnen. 
 
Familie Frey
Met de wens om in alle vooraanstaande Franse terroirs wijn te produceren kocht de familie Frey in 2015 de wijngaarden en het kasteel en doopte het om tot Château Corton C. U kent de familie Frey wellicht van de mooie wijnen van Paul Jaboulet Aîné uit de Rhône of Château La Lagune in de Bordeaux. Met Caroline Frey als oenoloog, die ook verantwoordelijk voor de legendarische Hermitage La Chapelle, is het hoogst waarschijnlijk dat de wijnen gaan groeien in reputatie en daarmee waarde. Kortom, een uitstekende investering.

Lees in onze blog meer over Château Corton C.


Intekenen
Teken tot 26 september in deze zeldzame Bourgogne wijnen van Château Corton C. Onze ervaring leert dat de wijnen snel zijn uitverkocht. We bieden deze wijnen aan tegen een speciale intekenprijs. Toekenning van de wijnen gebeurt op basis van volgorde intekening.