Sanpellegrino Fico d'India & Aranciata (24 blikjes)

Heerlijke cactusvijg met sinaasappelen
Sanpellegrino Fico d'India & Aranciata heeft als ingrediënt de Cactusvijg, deze stekelige vrucht hangt als een juweel in cactussen hangt aan de zonnige Middellandse Zeekust. In deze Italiaanse frisdrank vind je handgeplukte rijpe sinaasappels en de herkenbare lichte bubbels, die zorgen voor een oogverblindende wolkroze gekleurde drank.

Beschikbaarheid: In voorraad

Excl. BTW: 21,10 Incl. BTW: 23,00

U spaart 46 tonnetjes bij het kopen van dit product

Bijkomende informatie

Artikelnummer 0465
Wijnkaartnaam Sanpellegrino Italian Sparkling Drinks Fico d'India & Aranciata
Land Italië
Regio Sicilië
Alcohol 0%

Sanpellegrino Fico d'India & Aranciata (24 blikjes)

Sanpellegrino Fico d'India & Aranciata heeft als ingrediënt de Cactusvijg, deze stekelige vrucht hangt als een juweel in cactussen hangt aan de zonnige Middellandse Zeekust. In deze Italiaanse frisdrank vind je handgeplukte rijpe sinaasappels en de herkenbare lichte bubbels, die zorgen voor een oogverblindende wolkroze gekleurde drank. Een fijne, smakelijke geur vult de neus en terwijl het eerste slokje heerlijk zoet sinaasappelsap is, eindigt deze zacht met de smaak van cactusvijg, die je tong streelt.

Geniet van Sanpellegrino Arancia & Fico d'India gekoeld op een ideale temperatuur van 2-4° graden Celcius

Over Sanpellegrino Italian Sparkling Drinks

Heerlijke, dorstlessende, zelfgemaakte frisdranken: de Sanpellegrino Italian Sparkling Drinks! In 1932 begon Sanpellegrino met de productie van een authentiek drankje: Sanpellegrino Aranciata.

Zie meer