Nieuw-Zeeland

Nieuw-Zeeland

Nieuw-Zeeland is beroemd om zijn stuivende en overheerlijke Sauvignon Blancs. Zeker uit Marlborough komen wijnen die zich kunnen meten met de beste ter wereld. Ondanks de beperkte productie, is Nieuw-Zeeland toonaangevend in de wereld van Sauvignon Blanc. Wij hebben voor u de mooiste Sauvignon Blancs geselecteerd in verschillende prijsklassen en ook de beste Pinot Noir van Nieuw-Zeeland bieden we nu aan voor een zeer aantrekkelijke prijs!

De beroemdste: Cloudy Bay
De bekendste Sauvignon Blanc uit Nieuw-Zeeland is die van Cloudy Bay. Deze iconische wijn vind u op de wijnkaarten van de beste restaurants over de hele wereld. De levendige zuurgraad is perfect in balans met het intense fruitkarakter. Een genot om te drinken.
Wine Spectator: 93 punten

De voordeligste: Ponga
Op de proeftafel viel de Ponga op door zijn voortreffelijke smaak, zeker toen wij de prijs zagen. Deze wijn stuift het glas uit, exotische geuren en groene asperges komen je tegemoet. Heerlijk fris en zuiver met een lange frisse afdronk.
De Grote Hamersma: 8,5
Prijs per fles: € 12,45 nu € 9,95

Beste Pinot Noir van Nieuw-Zeeland
Maar er is meer moois wat uit Marlborough komt: namelijk Pinot Noirs van wereldklasse. Jackson Estate maakt volgens de gezaghebbende wijnshow IWSC de allerbeste met 95/100 punten en voor een zeer aantrekkelijke prijs. Wij hebben van de fraaie oogst 2016 slechts 100 dozen kunnen bemachtigen, op is op!

Producten {{ (view.page - 1) * view.itemsPerPage + 1}} - {{ (view.page - 1) * view.itemsPerPage + filteredProducts.length }} van {{ filteredProductCount }}

{{sort.label}}

Bezig met laden...

Geen producten gevonden

Producten {{ (view.page - 1) * view.itemsPerPage + 1}} - {{ (view.page - 1) * view.itemsPerPage + filteredProducts.length }} van {{ filteredProductCount }}