Wie zijn wij?

Wie zijn wij?


Wij zijn The Wine List. Je zou ons kunnen zien als Cupido van de Wijn; we verspreiden de liefde voor wijn én maken de perfecte match tussen een bepaald moment en de juiste wijnen.

Zo maken we wijn niet alleen leuker, maar ook makkelijker! Hoe we dit doen? Door de introductie van kant-en-klare wijnlijstjes! Voor elke gelegenheid hebben we de perfecte wijnen alvast voor je uitgezocht. Blijft er meer tijd over om te genieten!

Chris

Geboren en getogen in de wijn, zo kan je mij wel samenvatten. Ouders met een wijnwinkel, op vakantie vaak naar die toen nog saaie chateaus in Frankrijk. Dat werk. Wat volgde is een 20 jarige carrière in de wijn, van sjouwen naar verkoop en van inkoop tot marketing, als het maar over wijn gaat. En nu het leukste: jullie helpen nog lekkerdere wijnen te drinken!

Chris zijn favoriet

Jasper

Raakt nooit uitgekeken op wijn! Wordt met name enthousiast van mooie wijngebieden, nieuwe wijnen ontdekken en de perfecte wijn bij dat ene gerecht. Geniet graag zelf van wijn maar helpt ook graag anderen bij het kiezen van de juiste wijnen. Zijn absolute favoriet is de Marchese Antinori Riserva - Tenuta Tignanello.

Jasper's wijntip

Ga je mee op wijnreis?

We zijn echt
We zijn échte mensen met ieder zijn of haar eigen smaak, voorkeuren en inzichten welke we maar al te graag met jou delen.

We beleven
Wijn is een belevingsproduct. Wij maken online beleving mogelijk door herkenbare situaties te schetsen.

Linda

Liefhebber van verrassende en nieuwe smaken en bestelt dan ook niet graag hetzelfde. Ook al heeft ze wel een paar blijvende favorieten: Viognier Paul Jaboulet, Beronia Reserva en The Palm. Daarnaast gelooft ze dat het moment de wijn kan maken of breken. Dus zorg altijd voor het juiste gezelschap, boek of programma en proef bewust je wijn tijdens je ontdekkingsreis.

Linda's favorieten

Mare

Van wijndrinker naar wijnliefhebber. Naast de uiteenlopende smaken is ze ook nieuwsgierig naar de verhalen achter de wijnen. En jazeker, het oog wil ook wat. Ze houdt van charmante flessen met bijzonder vormgeven labels. Enkele blijvertjes: Whispering Angel, Jackson Estate Shelter Bay, Boschendal 1685 Chenin Blanc. Wijn is een stukje beleving in een glas. Ga je mee op reis?

De tip van Mare

Sergio

De wereld van wijn is groot, heel groot. Dit dacht hij ook toen ie aan zijn ontdekkingsreis begon. Inmiddels kan je bij hem terecht als je worstelt met vaktermen of wanneer je behoefte hebt aan leuke lijstjes om wijn toegankelijker te maken. Wijn hoeft niet ingewikkeld te zijn! Zijn meest gekochte wijn is Esterházy Leithaberg Chardonnay, naast dat hij heerlijk smaakt heeft deze fles ook een heel mooi label.

Sergio's wijntip

Sermad

Sommelier en dé wijnkenner bij uitstek, vooral als het om wijn spijs combinaties gaat. Hij draagt een schat aan ervaring en kennis bij zich en kan eindeloos vertellen over alle druivensoorten, wijnmakers en smaakcomponenten. De passie voor wijn spat er dan van af!

De wijntip van Sermad

Neem contact met ons op!

Je kan ons op de normale manieren bereiken via de telefoon (tijdens werkuren) en e-mail. Maar je kan ons ook WhatsAppen voor je vragen over een bestelling of voor wijnadvies.
E-mail: info@winelist.nl
Telefoon: 0887120100
WhatsApp: 0683529854