Wie zijn wij?

Wie zijn wij?


Wij zijn The Wine List. Je zou ons kunnen zien als Cupido van de Wijn; we verspreiden de liefde voor wijn én maken de perfecte match tussen een bepaald moment en de juiste wijnen.

Zo maken we wijn niet alleen leuker, maar ook makkelijker! Hoe we dit doen? Door de introductie van kant-en-klare wijnlijstjes! Voor elke gelegenheid hebben we de perfecte wijnen alvast voor je uitgezocht. Blijft er meer tijd over om te genieten!

Chris

Geboren en getogen in de wijn, zo kan je mij wel samenvatten. Ouders met een wijnwinkel, op vakantie vaak naar die toen nog saaie chateaus in Frankrijk. Dat werk. Wat volgde is een 20 jarige carrière in de wijn, van sjouwen naar verkoop en van inkoop tot marketing, als het maar over wijn gaat. En nu het leukste: jullie helpen nog lekkerdere wijnen te drinken!

Bekijk hier zijn expertise

Jasper

Raakt nooit uitgekeken op wijn! Wordt met name enthousiast van mooie wijngebieden, nieuwe wijnen ontdekken en de perfecte wijn bij dat ene gerecht. Geniet graag zelf van wijn maar helpt ook graag anderen bij het kiezen van de juiste wijnen. Zijn absolute favoriet is de Marchese Antinori Riserva - Tenuta Tignanello.

Jasper's wijntip

Joost

De wereld van wijn is groot, heel groot. Dit dacht hij ook toen ie aan zijn ontdekkingsreis begon. Inmiddels kan je bij hem terecht als je worstelt met vaktermen of wanneer je behoefte hebt aan leuke lijstjes om wijn toegankelijker te maken. Wijn hoeft niet ingewikkeld te zijn! Zijn meest gekochte wijn is Esterházy Leithaberg Chardonnay, naast dat hij heerlijk smaakt heeft deze fles ook een heel mooi label.

Joost

Sermad

Sommelier en dé wijnkenner bij uitstek, vooral als het om wijn spijs combinaties gaat. Hij draagt een schat aan ervaring en kennis bij zich en kan eindeloos vertellen over alle druivensoorten, wijnmakers en smaakcomponenten. De passie voor wijn spat er dan van af!

De wijntip van Sermad