Rijksmuseum - Boschendal Sauvignon Blanc

Smaak-Volle Sauvignon Blanc!
Christian Griffioen
Unieke samenwerking tussen het Rijksmuseum, KLM en onze wijnestates. Boschendal is wereldberoemd voor zijn Sauvignon Blanc en dat proef je. In de geur aroma’s van kruiden en tropisch fruit met tonen van kalk en groene vijgen. Deze complexe aroma’s leiden naar een romige, harmonieuze smaak met een lange afdronk vol mineralen. Het schilderij 'Still life with Asparagus' van Adriaen Coorte past perfect bij deze wijn.
Geschreven door Christian Griffioen, Wijngids

Beschikbaarheid: In voorraad

Excl. BTW: 9,88 Incl. BTW: 11,95

Je spaart 24 tonnetjes bij het kopen van dit product

Bijkomende informatie

Artikelnummer 455817
Wijnkaartnaam Rijksmuseum - Boschendal Sauvignon Blanc
Land Zuid-Afrika
Regio Franschhoek
Jaargang 2017
Druif Sauvignon Blanc, Sémillon
Lagering Deels in roestvrijstalen tanks
Temperatuur 10 - 12°C
Bewaarpotentie Op dronk en nog tot 3 jaar na oogst te bewaren
Wijn & Spijs Heerlijk als aperitief en een ideale partner bij gerookte zalm, calamari, schelp- en schaaldieren, gevogelte en kalfsvlees.
Sluiting schroefdop
Smaak Licht, fris en fruitig wit
Alcohol 14%

Rijksmuseum - Boschendal Sauvignon Blanc

Het Rijksmuseum, behorende tot de 10 beste musea ter wereld, is hét museum van Nederland. Bezoekers maken een reis door de tijd langs de beroemde schatten van de Nederlandse kunst en geschiedenis; van de middeleeuwen tot Mondriaan. In juni 2017 verwelkomde het museum zijn 10 miljoenste bezoeker sinds de opening van het geheel vernieuwde gebouw in 2013.

Over Boschendal

Maar een paar plaatsen ter wereld kunnen claimen alles te hebben waar een wijnliefhebber naar verlangt. Boschendal Estate is zo’n unieke bestemming. Dit Boschendal Estate van wereldklasse mixt zijn rijke verleden met nieuwe innovaties. Klik snel door voor meer interessante informatie over Boschendal!

Ontdek Boschendal