S.Pellegrino Diamond giftpack

Limited edition
Christian Griffioen
De bijzondere editie heeft zijn debuut gemaakt op de meest exclusieve evenementen en is nu in Nederland beschikbaar. De diamanten staan symbool om de mooiste momenten te vereeuwigen. De unieke fles is dan ook dé perfecte fles om jouw S.Pellegrino-moment nét die extra sparkle te geven!
3 flessen in een fraaie limited edition geschenkverpakking.
Geschreven door Christian Griffioen, Wijngids

Beschikbaarheid: In voorraad

Excl. BTW: 9,13 Incl. BTW: 9,95

U spaart 20 tonnetjes bij het kopen van dit product

Bijkomende informatie

Artikelnummer 041600
Wijnkaartnaam S.Pellegrino
Land Italië
Regio Bergamo
Sluiting Schroefdop
Alcohol 0%

S.Pellegrino Diamond giftpack

Fine Dining, wijn en water zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Het wereldberoemde licht koolzuurhoudende kwaliteitswater S.Pellegrino komt uit het Italiaanse kuuroord San Pellegrino Terme. Het water is afkomstig van een diepte van 400 meter onder het aardoppervlak, waar mineralisatie plaats vindt door contact met kalksteen en vulkanisch gesteente. Het water van S.Pellegrino geeft subtiele rotsachtige aroma’s vrij, gevolgd door een zure toets en een lichte samentrekking. Ideaal om de overgang tussen de bereidingen te begeleiden. De kleine en delicate bubbels, fris en sprankelend, herinneren aan de Italiaanse levenskunst, synoniem voor gastronomisch genot.Over S.Pellegrino

Het wereldberoemde licht koolzuurhoudende kwaliteitswater S.Pellegrino komt uit het Italiaanse kuuroord San Pellegrino Terme.

Ontdek S.Pellegrino