Sale

Sale

Tijd om de Kelder op te ruimen - nu wel tot 45% korting!

Grote voorjaarsschoonmaak: kelder opruiming
Wij hebben onze wijnkelder opgeruimd. Doet u met ons mee? Ga ook aan de slag in uw wijnkelder of -bewaarkast. Ongetwijfeld gaat u die fantastische fles terugvinden die u vergeten was en die nu goed op dronk is!

Op tijd ontkurken
(Bewaar)wijnen hebben uiteraard ook hun 'uiterste houdbaarheid'. Het is verstandig om deze inventarisatie op regelmatige basis te doen en zo te controleren wat er gedronken en aangevuld moet worden. Als leidraad voor het bewaren of drinken van kwaliteitswijnen raadplegen wij bij voorkeur Robert Parker's vintage chart.

Twijfelt u toch over een bepaalde fles(sen)? Neem dan contact met ons op via per mail met uw wijn (inclusief foto) en wij komen er dan bij u op terug.

Uw voorraad overzichtelijk in kaart
Voor de wijnliefhebber die ook graag het overzicht houdt, vindt u hier ons handige Excel sjabloon om uw eigen voorraad voortaan zelf bij te houden: makkelijk en kosteloos!

Wijnen in topconditie
Ook wij hebben onze wijnvoorraad opgeruimd en kunnen daarom meer dan 25 wijnen zeer voordelig aanbieden. Deze wijnen zijn nog steeds in goede conditie en ook op deze wijnen geldt onze kwaliteitsgarantie: niet goed, geld terug.

Bestel snel, want op=op! Van vele wijnen hebben wij slechts enkele doosjes beschikbaar.  
Orders worden in volgorde van binnenkomst behandeld.

Ook op deze wijnen geldt onze kwaliteitsgarantie: voldoet de wijn niet aan je verwachtingen, dan nemen wij deze gewoon retour.

Producten {{ (view.page - 1) * view.itemsPerPage + 1}} - {{ (view.page - 1) * view.itemsPerPage + filteredProducts.length }} van {{ filteredProductCount }}

{{sort.label}}

Bezig met laden...

Geen producten gevonden

Producten {{ (view.page - 1) * view.itemsPerPage + 1}} - {{ (view.page - 1) * view.itemsPerPage + filteredProducts.length }} van {{ filteredProductCount }}