Sale

Sale

Herfst opruiming - nu wel tot 45% korting!

Opruiming
In de herfst maken onze wijnboeren ruimte in de kelder voor de nieuwe oogst 2020, dat zorgt altijd voor mooie aanbiedingen van laatste dozen van heerlijke wijnen.
Ook ruimen wij onze eigen wijnvoorraad op, om ruimte te maken voor de najaarswijnen.

Deze laatste doosjes bieden wij nu aan met zeer hoge kortingen! 

Tip voor uw eigen voorraad: Op tijd ontkurken
(Bewaar)wijnen hebben uiteraard ook hun 'uiterste houdbaarheid'. Het is verstandig om deze inventarisatie op regelmatige basis te doen en zo te controleren wat er gedronken en aangevuld moet worden. Als leidraad voor het bewaren of drinken van kwaliteitswijnen raadplegen wij bij voorkeur Robert Parker's vintage chart.

Twijfelt u toch over een bepaalde fles(sen)? Neem dan contact met ons op via per mail met uw wijn (inclusief foto) en wij komen er dan bij u op terug.

Uw voorraad overzichtelijk in kaart
Voor de wijnliefhebber die ook graag het overzicht houdt, vindt u hier ons handige Excel sjabloon om uw eigen voorraad voortaan zelf bij te houden: makkelijk en kosteloos!

Wijnen in topconditie
Deze wijnen zijn nog steeds in goede conditie en ook op deze wijnen geldt onze kwaliteitsgarantie: niet goed, geld terug.

Bestel snel, want op=op! Van vele wijnen hebben wij slechts enkele doosjes beschikbaar.  
Orders worden in volgorde van binnenkomst behandeld.

Producten {{ (view.page - 1) * view.itemsPerPage + 1}} - {{ (view.page - 1) * view.itemsPerPage + filteredProducts.length }} van {{ filteredProductCount }}

{{sort.label}}

Bezig met laden...

Geen producten gevonden

Producten {{ (view.page - 1) * view.itemsPerPage + 1}} - {{ (view.page - 1) * view.itemsPerPage + filteredProducts.length }} van {{ filteredProductCount }}