Een jaartje geduld wordt beloond

Een jaar wachten, dat klinkt als een hele lange tijd, maar de tijd vliegt. Dat hoef ik niemand te vertellen, wat deed jij vorige zomer?

Naast het leren lopen van mijn oudste zoon kocht ik vorig jaar zomer een doosje Buitenverwachting Chardonnay 2016. Ik gaf jullie het advies om deze minimaal 1 jaar te laten liggen en heb natuurlijk mijn eigen advies opgevolgd. Al is er in de winter stiekem toch eentje opengegaan;-)

Omdat wij net de 2017 oogst binnen hebben van deze wijn, was het tijd om samen met mijn vrouw het jaartje geduld te belonen en een fles 2016 open te trekken.

En dan is het toch heerlijk als het advies zo lekker uitpakt! Wat een feestje is deze Buitenverwachting Chardonnay. De mineralige frisheid van het Constantia gebied, vol geel fruit van de Chardonnay en het eikenhout heerlijk verweven. Gevolgd door een lange, lange afdronk. Heerlijk!

Als je een jaartje geduld hebt, wil ik je adviseren om een doosje van de 2017 van Buitenverwachting Chardonnay te bestellen voor volgend jaar zomer!

Met de code: Buitenverwachting-chardonnay krijg je nog 2 euro korting per fles ook.

De wijn is elk jaar snel uitverkocht, dus op=op.
Ik volg ook dit jaar mijn eigen advies en sla dit keer 4 doosjes in;-)

Geniet!
Chris
WhatsApp ons!