3 engelachtige feiten

Whispering Angel is één van de populairste Provence rosés, die over de hele wereld wordt gedronken. Maar waarom is deze roze engel zo ongekend populair?


1. Het Château d’Esclans, producent van Whispering Angel, is door Wine Enthusiast verkozen tot 'European Winery of The Year'. Ook bekende wijncritici als James Suckling, the Wine Spectator en Harold Hamersma hebben hun liefde voor deze rosé uitgesproken. Een absolute winnaar!

2. De vraag naar Whispering Angel is groot, heel groot. Daarom zijn de speciale formaten flessen van Whispering Angel dat ook, met als absolute topper de 6-liter fles. Stel je eens voor hoe deze gigantische eyecatcher staat te pronken op je tafel! Nu snappen we dat niet iedereen een XXL koelkast thuis heeft staan dus je kan ook gaan voor een 1,5-liter fles of een 3-liter fles.

3. Welk formaat je ook kiest, elke fles staat garant voor die unieke, intense smaak met aroma’s van abrikozen, rode bessen en aardbeien.


Nieuwsgierig geworden? Lees meer over hoe de beste Provence rosé gemaakt wordt in ons blog over Château d’Esclans. Echt een uniek project!

Ontdek Château d’Esclans