Groots genieten: Magnums

Overal zie je de mooie grote flessen opduiken, en terecht, het is gaaf om te schenken aan je gasten. Het zier er mooi uit, het is makkelijk en je maakt zeker indruk aan tafel.


Het idee dat magnums altijd dure wijnflessen zijn die honderden euro’s kosten gaat tegenwoordig niet meer op, voor iets meer dan twee tientjes heb je al een mooie magnum. Er is meer vraag naar, mensen durven de magnums ook sneller aan te schaffen voor thuis en zijn er heel tevreden mee, omdat het bijdraagt aan de beleving. Geef of schenk iets aparts en vind een mooie fles in onze collectie!


Bijzondere momenten
Een magnum fles wijn geeft elke feestelijke gelegenheid een extra dimensie. Bijzondere momenten vier je met een bijzondere fles wijn waar je met het hele gezelschap heerlijk van kunt genieten en waar nog lang over nagepraat zal worden. Daarom ook zeer geschikt als relatiegeschenk, succes gegarandeerd!

Wie wat bewaart, die heeft wat
Magnums (2 gewone flessen) of nog grotere flessen (tot wel 15ltr) rijpen langzamer dan gewone wijnflessen. De flessenhals van de magnum is namelijk niet veel breder dan een gewone fles, hierdoor komt er minder zuurstof bij een grotere hoeveelheid wijn en rijpt de wijn langzamer. Perfect om als jubileumwijn te bewaren, zoals bij geboorte of huwelijk.

Bestel magnums