Het allerbeste van Boschendal

Met meer dan 330 jaar geschiedenis en ervaring is Boschendal een van iconische estates in Zuid-Afrika, beroemd vanwege de picknick, het historische landgoed en natuurlijk de wijnen. Voor zijn rode topwijnen vormt de shiraz druif altijd de basis en dat bewijzen deze drie geweldige wijnen maar weer eens.

The Heritage Collection
Deze zeer gelimiteerde serie bestaat uit twee waanzinnig mooie rode wijnen in unieke historische Boschendal flessen en brengen het allerbeste wat Boschendal en Zuid-Afrika te bieden heeft.

Boschendal Heritage Black Angus 2014
Deze originele 'estate blend' bestond in de vroege jaren uit Shiraz en Cabernet Sauvignon. Voor meer complexiteit heeft de Shiraz gezelschap gekregen van de Cabernet Franc voor een wat bredere toegankelijkheid en de Petit Verdot voor een rijkere smaak. Met als resultaat een volle, rijke blend waar de historie uit het glas springt. De toonaangevende Decanter World Wine Awards gaf deze wijn 95 (!) punten.

Nu € 45,- per fles (normaal € 49,50)
Laatste 15 kistjes van 6 beschikbaar. 


Boschendal Heritage Grande Syrah 2014
Alleen het allerbeste van het beste is goed genoeg voor deze meesterlijke Syrah, afkomstig van een kleine wijngaard van uitzonderlijke kwaliteit. Kruidig en exotisch in de neus met een peperige en stevige smaak. Mooie integratie van de houtlagering. Zijdezachte tannines maken deze Grande Syrah grootsJames Suckling gaf deze wijn 91 punten!


Nu € 52,50 per fles (normaal € 59,95)
Slechts 20 kistjes van 6 beschikbaar. 


Boschendal The Nicolas 2016
Wijnmaker Jacques Viljoen selecteert alleen de beste wijngaarden voor The Nicolas, vernoemd naar een van de stichters van Boschendal: Nicolas de Lanoy. Hij vindt de druiven in de koelere gebieden zoals Elgin, Helderberg, Faure en Swartland. The Blend is greater than the sum of it parts gaat hier zeker op: 58% Shiraz en 14% Petit Verdot zorgen voor een klassieke, stevige structuur, 10% Cabernet, 8% Malbec en 7% Merlot voor sappig fruit en diepgang.

Nu € 24,50 per fles (normaal € 27,50)
Slechts 25 doosjes van 6 beschikbaar. 


Deze drie wijnen zijn uitzonderlijk lekker, maar helaas ook erg schaars. Wij bieden de mogelijkheid om nu in te schrijven op deze wijnen, wij verzamelen de inschrijvingen en zullen laten weten wat we kunnen leveren. 

Inschrijven kan vóór 28 november via onderstaand formulier.