Wat maakt S.Pellegrino, Acqua Panna en Perrier zo lekker?

Gezond en lekker


S.Pellegrino, Acqua Panna en Perrier zijn ‘natuurlijke mineraalwaters’ en zijn de gezonde vervanger voor suikerhoudende dranken of alcoholische dranken. Het bevat 0 calorieën of toevoegingen. Het wordt aan de bron gebotteld onder de beste omstandigheden en per trein naar Nederland gebracht.


De afkomst bepaalt de persoonlijkheid


Net als bij wijn bepaalt de ‘terroir’ de smaak van natuurlijk mineraalwater. Het is de vrucht van de alchemie tussen de temperatuur en de geologische structuur van de bodem. Elk water heeft zijn eigen samenstelling van minerale en oligo-elementen, een gevolg van de rotsen en het zand die het onderweg ontmoette. Deze weg, het terroir maken dat elk natuurlijk mineraalwater een unieke smaak en samenstelling heeft. Hieronder lees je meer over S.Pellegrino, Acqua Panna en Perrier:


S.Pellegrino


Fine Dining, wijn en water zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Het wereldberoemde licht koolzuurhoudende kwaliteitswater S.Pellegrino komt uit het Noord-Italiaanse kuuroord San Pellegrino Terme. Het water is afkomstig van een diepte van 400 meter onder het aardoppervlak, waar mineralisatie plaats vindt door contact met kalksteen en vulkanisch gesteente. Het water van S.Pellegrino geeft subtiele rotsachtige aroma’s vrij, gevolgd door een zure toets en een lichte samentrekking. Ideaal om de overgang tussen de bereidingen te begeleiden. De kleine en delicate bubbels, fris en sprankelend, herinneren aan de Italiaanse levenskunst, synoniem voor gastronomisch genot. S.Pellegrino wordt al meer dan 100 jaar gebotteld en heeft een rijke historie. Verkrijgbaar in glazen flessen van 25cl en 75cl. In PET flessen van 50cl


Acqua Panna


In de heuvels van Toscane in Italië, iets ten noorden van Florence in de Apennijnen, ligt een gebied van 1.300 hectare beschermde natuur met de Panna waterbron. Uit deze unieke bron komt het niet-koolzuurhoudende mineraalwater Acqua Panna. De bron is in de 16de eeuw ontdekt en bevindt zich zo’n 1.127 meter boven zeeniveau in de bergen. De roemruchte Toscaanse familie De Medici was een van de beheerders van de bron en hun naam staat nog altijd op de fles.Verkrijgbaar in glazen flessen van 25cl en 75cl. In PET flessen van 50cl


PERRIER


Ten noorden Vergèze in de Gard – niet ver van Nîmes - ontstaat PERRIER uit de stormachtige ontmoeting tussen het regenwater dat in de kalkrotsen dringt en het opstijgend vulkanisch gas. Via spleten komt het water aan de oppervlakte in het gehucht ‘les Bouillens’, boordevol bubbels, de ideale dorstlesser, maar ook zeker geschikt voor bij sporten of andere vrijetijdsactiviteiten. De smaak van het uitbundige PERRIER water is onmiddellijk herkenbaar. De duizenden bubbels prikkelen de mond. Het natuurlijk mineraalwater van PERRIER is zeer licht gemineraliseerd en vormt een unieke dorstlesser. Verkrijgbaar in glazen flessen van 33cl en 75cl. In PET flessen van 50 en 100cl.


San Pellegrino Fruit Beverages


Zelfgemaakte, heerlijke en dorstlessende drankjes is een echte Italiaanse traditie. Met dit als inspiratiebron begon Sanpellegrino in 1932 met de productie van een echt authentieke drankje: Sanpellegrino Aranciata, bereid met zorgvuldig uitgekozen ingrediënten van topkwaliteit. Puttend uit diezelfde inspiratie biedt Sanpellegrino nu een breed assortiment aan heerlijke, op citrusvruchten gebaseerde, frisdranken.Alle smaken zijn te verkrijgen in flesje van 25 cl, daarnaast enkele ook in blik 33cl.  • Aranciata: Sinaasappel Sanpellegrino Aranciata, het bekende Italiaanse drankje rijk aan echt sinaasappelsap, heeft een unieke smaak en een lange geschiedenis die teruggaat tot in 1932.

  • Aranciata Rossa: bloedsinaasappel Aranciata Rossa is een frisdrank rijk aan bloedsinaasappelsap, perfect voor wie graag zijn dorst lest en tegelijk geniet van de heerlijke, intense smaak van Siciliaanse Sanguinello-sinaasappelen (bloedsinaasappelen).

  • Pompelmo: grapefruit De fruitige, bitterzoete smaak van grapefruit verrijkt deze heerlijke grapefruitdrank met een aroma van vers citrusfruit. Sanpellegrino Pompelmo is rijk aan grapefruit, heerlijken dorstlessend.

  • Limonata: citroen De zongerijpte citroenengeven de frisdrank een zeer frisse, zeer kwalitatieve smaak gekenmerkt door een perfecte balans van zoete toetsen. Limonata is een zeer aromatische dorstlessende drank.

  • Acqua Tonica: tonic Buiten de frisdranken met vruchtvlees om biedt Sanpellegrino een unieke Italiaanse tonic. Deze tonic met lichtblauwe kleur heeft een bittere smaak met een zachte afdronk.

  • Chinotto: chinotto sinaasappel Een drankje met een onmiskenbare smaak, volledig op basis van Siciliaanse Chinotto-sinaasappelen van topkwaliteit die worden geteeld aan de voet van de vulkaan de Etna.

Bestel ons premium water voor thuis