Starring: Martin Kruithof


Ook dit jaar gaat Hofstede Meerzigt door met het succesvolle ‘Starring Concept’: diverse sterrenchefs die bij chef Alain Adriaanse komen koken in de keuken van Hofstede Meerzigt. Op maandag 18 mei aanstaande zal niemand minder dan Martin Kruithof (**) de volgende gastchef zijn! 

Update: gezien de huidige omstandigheden rond het coronavirus zijn de geplande data en reserveringen voor de 'Starring' diners op dit moment vooralsnog onder voorbehoud. Wij houden de ontwikkelingen uiteraard nauwlettend in de gaten, en zullen wannneer noodzakelijk natuurlijk de gewenste maatregelen treffen. Zodra er meer bekend is richting deze data, zullen wij dit zo spoedig mogelijk laten weten. 

Michelin-sterren
Deze ‘Starring’ avonden worden mede mogelijk gemaakt door S.Pellegrino. De culinaire expertise en netwerk van topchefs van S.Pellegrino maakt hen de ideale partner voor dit evenement. U kunt dus ook tijdens dit diner genieten van de ‘fine dining waters’ van S.Pellegrino en Acqua Panna.

Op 18 mei aanstaande zal topchef Martin Kruithof van restaurant De Lindenhof** zijn eigen keuken in Giethoorn verruilen om zijn culinaire kunsten te tonen bij Restaurant Hofstede Meerzigt in Zoetermeer.

Dit is DE unieke kans om, bij ons in Zoetermeer, te komen genieten van de culinaire kunsten van Martin.

Interesse?
Op dit moment zijn de kosten voor het diner nog niet bekend. Vul het interesseformulier in en Hofstede Meerzigt neemt t.z.t.  direct contact met u op om uw reservering te voltooien.

Let op: er is wederom een beperkt aantal plaatsen beschikbaar voor deze avond.

Naar het interesseformulier