Whispering Angel

Als een God in Frankrijk
Het is bijna met geen pen te beschrijven wat Sacha Lichine in amper 15 jaar tijd heeft neergezet in de Provence. Focus op topkwaliteit en de wil om serieus goede rosé te maken heeft hem zelfs de titel 'European Winery of the Year' opgeleverd. Hij was hiermee het eerste rosé wijnhuis die deze titel kreeg.

Ga naar de wijnen

Bezoek Whispering Angel

Doe je ogen dicht en beeld je een statig chateau in de Provence in. En voila, je ziet Chateau d’Esclans! Een chateau, zoals je bij Whispering Angel verwacht. Boek een rondleiding en maak je bezoek aan de Provence compleet met een glas heerlijke Whispering Angel.

Lees meer

Hoe maken wij de beste Provence Rosé?

Niet alleen het sterrenteam van Whispering Angel, maar ook het tijdstip van plukken, het formaat van de kratten en zelfs de vorm van de druiven zijn van belang om te allerbeste Provence rosé te maken.

Lees meer

Het Whispering Angel Sterrenteam

Sacha Lichine is de man die de levensstijl van St. Tropez en zijn provence rosé over de wereld bekend heeft gemaakt. Hij heeft het beste Whispering Angel wijnmakersteam samengesteld met o.a. wijlen Patrick Léon, Bertrand Léon en Jean Claude Neu.

Ontmoet het team

Wereldwijde faam

James Suckling, Matthew Jukes, Jancis Robinson, Harold Hamersma, wijnschrijvers uit de hele
wereld zijn lyrisch over de Whispering Angel en de wijnen van Chateau d’Esclans.

Lees meer