Wijn events

Wijn events


In uw online wijnontdekkingsreis adviseren we op vele manieren, zodat u thuis ten volle van uw wijn kunt genieten. Maar er is meer! U kunt onze wijnen ook tijdens vele events proeven. Waar u bijvoorbeeld de wijnmaker ontmoet, profiteert van speciale aanbiedingen, of geniet van de wijn in combinatie met een diner bij een restaurant. 

UPDATE
Vanwege het corona virus zijn alle events tot nader order geannuleerd, ook het bezoeken van wijnhuizen is helaas tot nader order niet mogelijk.
Zodra de situatie verandert zullen we dit met u delen.

Wijnproeverijen
Elk jaar organiseren wij twee grote wijnproeverijen waar u ruim 60 wijnen kunt proberen en zo nieuwe favorieten ontdekt; interessant voor zowel de liefhebber als connaisseur.

Events Agenda 2020
Ontdek hieronder de proeverijen en andere wijn evenementen die we voor het komende jaar op de agenda hebben staan.

Wijn-Weekend (datum volgt)

Vanwege de huidige ontwikkelingen omtrent het corona-virus, en het feit dat hierdoor enkele leverancies onverhoopt niet aanwezig kunnen zijn, is besloten om de komende events uit te stellen tot nader order. Lees meer op onze blog.

Inschrijven voor het Wijn-Weekend

Bezoek een wijnhuis

Onze wijnhuizen bevinden zich vaak op de mooiste bestemmingen of op de route naar je vakantiebestemming. En wat is er nu leuker dan het wijnhuis te bezoeken en van de producenten zelf te horen hoe zij de wijnen maken? Daarom hebben wij de vijf mooiste Europese wijnhuizen uit ons portfolio op een rijtje gezet.

Meer informatie

Antinori proeverij thuis!

Kennismaken met de icoonwijnen uit Italië van de wereldberoemde Antinori familie, zoals de Tignanello, Cervaro en Solaia? In een privé proeverij leert u deze wijnen pas echt kennen onder het genot van de mooiste verhalen. Alleen op aanvraag!

Vraag informatie aan

Starring: Martin Kruithof

Ook dit jaar gaat Hofstede Meerzigt door met het succesvolle ‘Starring Concept’: diverse sterrenchefs die bij chef Alain Adriaanse komen koken in de keuken van Hofstede Meerzigt. Op 18 mei zal niemand minder dan Martin Kruithof van De Lindenhof (**) de gastchef zijn!

Maak een reservering