Wijn events

Wijn events

In je online wijnontdekkingsreis adviseren we je op vele manieren, zodat je thuis ten volle van je wijn kunt genieten. Maar er is meer! Je kunt onze wijnen ook tijdens vele events proeven. Waar je bijvoorbeeld de wijnmaker ontmoet, profiteert van speciale aanbiedingen, of geniet van de wijn in combinatie met een diner bij een restaurant.

Wijnproeverijen
Elk jaar organiseren we twee grote wijnproeverijen waar je ruim 60 wijnen kunt proberen en zo nieuwe favorieten ontdekt. Interessant voor zowel de liefhebber als connaisseur.

Ontdek hieronder de proeverijen en andere wijn events die we voor komend jaar op de planning hebben staan.

Antinori proeverij thuis!

Kennismaken met de icoonwijnen uit Italië van de wereldberoemde Antinori familie, zoals de Tignanello, Cervaro en Solaia? In een privé proeverij leer je deze wijnen pas echt kennen onder het genot van de mooiste verhalen. Alleen op aanvraag!

Vraag informatie aan

Bezoek een wijnhuis

Onze wijnhuizen bevinden zich vaak in de mooiste vakantiebestemmingen of op de route naar je vakantiebestemming. En wat is er nu leuker dan het wijnhuis te bezoeken en van de producenten zelf te horen hoe zij de wijnen maken? Daarom hebben wij de vijf mooiste Europese wijnhuizen uit ons portfolio op een rijtje gezet.

Meer informatie

Boschendal Picknick in Nederland

Het Zuid-Afrikaanse wijnhuis Boschendal is niet alleen bekend om de heerlijke wijnen, ook de Boschendal picknick is wereldberoemd. In de grote tuinen, omringd door de prachtige natuur,
kunt u daar gezellig picknicken aan tafel of op een kleedje. Goed nieuws: Dat kan nu ook bij in Nederland op de volgende schitterende locaties.

Picknick in Nederland

Op virtuele reis naar Argentinië!

Ga jij binnenkort virtueel mee op reis naar Argentinië tijdens één van de Bodega Norton VR Diners bij jou in de buurt?

Inschrijven