Wijn events

Wijn events

In je online wijnontdekkingsreis adviseren we je op vele manieren, zodat je thuis ten volle van je wijn kunt genieten. Maar er is meer! Je kunt onze wijnen ook tijdens vele events proeven. Waar je bijvoorbeeld de wijnmaker ontmoet, profiteert van speciale aanbiedingen, of geniet van de wijn in combinatie met een diner bij een restaurant.

Wijnproeverijen
Elk jaar organiseren we twee grote wijnproeverijen waar je ruim 60 wijnen kunt proeven en zo nieuwe favorieten ontdekt. Interessant voor zowel een beginner of een echte connaisseur. Ontdek hieronder de proeverijen en andere wijn events die we voor komend jaar op de planning hebben staan.

Als eerste geïnformeerd worden over de events? Join our List!

Sales Nieuwjaarsproeverij 2019

Kom proeven! Op 12 januari kan je al onze heerlijke wijnen in de uitverkoop komen proeven tijdens de Nieuwjaarsproeverij bij Hofstede Meerzigt in Zoetermeer. Ruim 25 wijnen, allemaal met een flinke korting oplopend tot wel 50%.

Meld je aan!

Meet the Winemakers

Stel je voor: je kan de maker van je favoriete wijn ontmoeten. Het hele jaar door zijn er diverse events waar je samen met de wijnmaker hun wijnen kunt proeven en je kunt genieten van de beste verhalen direct van de bron!

Overzicht evenementen

Clos Apalta 2015 100 punten!

De Clos Apalta 2014 kreeg 100 punten van James Suckling, maar 2015 vindt hij nog beter, maar kan niet meer dan het hoogst haalbare geven:100 punten geven. Werkelijk uniek! Wil je kans maken op de Clos Apalta 2015? Vul dan het formulier in.

Schrijf je in

Boschendal VIP tasting

Beeld jezelf in onder een eeuwenoude eik op het Boschendal estate in Franschhoek, genietend van de allerbeste Boschendal wijnen. Klinkt goed hè? Kunnen wij voor je organiseren! Laat ons via onderstaand formulier je reisdata weten en wij regelen de rest.

Geniet in Zuid-Afrika