Wijnclub Hofstede Meerzigt


De webshop van Wijnclub Hofstede Meerzigt is overgegaan in onze zusterwebsite The Wine List. Misschien ken je ons al van de video
'Hoe mensen wijn drinken'.

Wat blijft hetzelfde?
Ons team, met Sermad als sommelier, het assortiment wijnen, de service en de prijzen. Ook blijven wij de officiële importeur van de wijnen.
Op The Wine List vind je hetzelfde ruime aanbod wijnen met speciale aandacht voor interessante blogs, handige lijstjes en hierdoor meer (wijn)beleving.

Heb je vragen of opmerkingen over deze wijziging? Neem dan contact met ons op door te mailen naar info@winelist.nl of bel naar 0887120100

Sermad, Alain en het Wijnclub Hofstede Meerzigt team

Ga naar de homepage

S.Pellegrino Magnum Limited Edition

Net op tijd voor de feestdagen heeft S.Pellegrino, het meest verfijnde water, een gelimiteerde magnum editie gemaakt: een formaat dat eerder alleen beschikbaar was voor de beste restaurants. De vorm en het design van deze exclusieve 150 cl editie doet denken aan een fles champagne.
Exclusief online te koop bij The Wine List t/m 31 december. Mis deze unieke kans niet!

Bestel de S.Pellegrino Magnum

Clos Apalta 2015 100 punten!

De Clos Apalta 2014 kreeg 100 punten van James Suckling, maar 2015 vindt hij nog beter, maar kan niet meer dan het hoogst haalbare geven:100 punten geven. Werkelijk uniek! Wil je kans maken op de Clos Apalta 2015? Vul dan het formulier in.

Schrijf je in

Onze selecties

Een ruim aanbod aan wijn is fijn. Want smaken verschillen en variëren houd je scherp. Maar het is onwaarschijnlijk dat je ze allemaal gaat proeven. Wij hebben de oplossing: een viertal selecties van fantastische wijnen. Nu extra voordelig.

Bestel onze selecties

Wijn voor zondag

Sunday Funday! Niks moet, alles mag.. Zondag staat voor velen in het teken van ontspanning. Laten we eerlijk zijn, de zondag geeft ons ook niet veel andere opties. Bovendien is die maandag alweer in je nek aan het hijgen dus pak vooral nog even heerlijk je rust.

Ontdek de zondagwijnen