Smaakgarantie
Vanaf 12 flessen of €100,- is de verzending gratis.
Ruime keuze uit 627 wijnen

Betalen

Graag geven wij u zo snel mogelijk antwoord op al uw vragen met betrekking tot de betaling. Staat uw vraag er niet tussen? Mail ons via info@winelist.nl of bel ons op 088-71 20 100.

Maakt u gebruik van internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Bancontact, Friesland Bank, ING, Knab, Rabobank, SNS Bank, SNS Regio Bank of de Triodos Bank? Dan heeft u toegang tot iDEAL, een hele gemakkelijke manier van betalen op internet en in onze shop.

Waarom kiezen voor IDEAL?
- U betaalt snel en veilig online via je eigen bank.
- Geen speciale software nodig.
- Betalen met IDEAL is gratis.

Bij ons kunt u betalen met Bancontact en de volgende creditcards: MasterCard, VISA en American Express

Waarom kiezen voor creditcard betaling?
Betalen met creditcard is gratis.
Uw creditcardgegevens worden beveiligd verstuurd via een SSL beveiligde server.

Als je voor Betaal later kiest, bieden wij je de mogelijkheid om 14 dagen na verzending van je bestelling te betalen. In het geval van (digitale) diensten is dit de datum waarop de dienst geleverd wordt of beschikbaar voor je is. Wij dragen onze vordering op jou over aan Klarna Bank AB. Klarna zal je een betaalinstructie sturen zodat je direct aan Klarna kunt betalen. Voor contactgegevens en meer informatie over Klarna kun je klarna.com bezoeken.

U kunt er ook voor kiezen het bedrag van uw bestelling over te maken op ons rekeningnummer onder vermelding van uw Bestelnummer of Factuurnummer.
The Vintage 3.0 B.V.
IBAN: NL54 INGB 0662 0463 58
Nadat het bedrag is ontvangen zullen uw producten worden verzonden.