Smaakgarantie
Beoordeeld met een 9.3
Ruime keuze uit 635 wijnen
https://www.winelist.nl/media/cache/16x9_thumb/media/image/content/Events_blogbanner-z%20tekst.jpg

Evenementen

Regelmatig organiseren wij evenementen, wijnproeverijen, wijndiners en wijnreizen. Op deze pagina vindt u een actuele agenda. Daarnaast delen wij ook graag de leukste tips voor unieke wijnevenementen in heel Nederland. Wilt u niks missen? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief. U ontvangt unieke aanbiedingen en bent als eerste op de hoogte van al het nieuws rondom evenementen.
 
Er zijn altijd evenementen die plotseling uit een wild idee ontstaan. Wilt u niets missen? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief.
 

ZONDAG 27 AUGUSTUS | BOSCHENDAL PICKNICK
Het Zuid-Afrikaanse wijnhuis Boschendal staat niet alleen bekend om de heerlijke wijnen, ook de Boschendal picknick is wereldberoemd. In de grote tuinen, omringd door de prachtige natuur, kun je gezellig picknicken aan tafel of op een kleedje.
Maar wat nu als je geen reis naar Zuid-Afrika hebt gepland op korte termijn? Kom dan het ‘Boschendal gevoel’ beleven op Buytenplaets Meerzigt! Hofstede Meerzigt en Brasserie 1640 slaan de handen inéén en organiseren samen Boschendal Picknick op het terrein Buytenplaets Meerzigt.
 
Meer informatie & aanmelden