Smaakgarantie
Beoordeeld met een 9.3
Ruime keuze uit 510 wijnen
https://www.winelist.nl/media/cache/16x9_thumb/media/image/content/blogbanners-WinePaper.jpg
Investeren in wijn
Het opbouwen van een mooie wijncollectie is een interessante tijdsbesteding en een lucratieve investering. Daarnaast biedt deze heerlijke hobby de mogelijkheid op een mooi rendement.

Iconische wijnen
Met het enorme aanbod aan wijn, vraagt het aanleggen van een collectie om kennis, toewijding en het maken van de juiste keuzes. Leg je een collectie aan om die later te verkopen of om af en toe zelf een mooie fles open te trekken? Meest voorkomend is een combinatie: een deel van de collectie is voor de verkoop, om van het resterende deel min of meer kosteloos zelf te genieten. Het uitgangspunt is om wijn in te kopen die na een aantal jaren in prijs stijgt.


Onze E-Paper Investeren In Wijn

Enige kennis van wijnen, over hoe prijzen zich ontwikkelen en hoe je wijn optimaal bewaart is vereist. Een serieuze verzamelaar richt zich met name op het meest exclusieve deel van de markt: de ultra-premium en iconische wijnen.
 
Bekijk onze collectie icoonwijnen
 
De belangrijkste vraag is: Welke wijnen?
In de E-Paper 'Investeren In Wijn' leest u alles over welke wijnen voor u de beste keuze zijn, tips over de juiste jaargangen, wijnhuizen en trends. Vul het onderstaande formulier in en ontvang de E-Paper gratis en vrijblijvend.

Na uw download houden we u per e-mail op de hoogte van de ontwikkelingen in het ultra premium wijnsegment en hoe The Wine List u kan helpen bij het opbouwen van uw collectie.