Smaakgarantie
Vanaf 12 flessen of €100,- is de verzending gratis.
Ruime keuze uit 635 wijnen
https://www.winelist.nl/media/cache/16x9_thumb/media/image/content/Lemortelle_wijnkelder.jpg

Ons spaarsysteem 'Tonnetjes'

Bij elke euro die u besteedt aan onze heerlijke wijnen spaart u automatisch voor tonnetjes. Hoe meer tonnetjes, hoe meer voordeel.
 
Het werkt simpel: bij elke bestede euro ontvangt u twee tonnetjes op uw account. Met de tonnetjes spaart u voor korting op uw volgende wijnbestelling of een dinerbon om een avondje culinair te genieten bij één van de Ron Gastrobars of Restaurant Hofstede Meerzicht.
 
Een voorbeeld: bij een bestelling van in totaal € 100,- krijgt u 200 tonnetjes. Daarmee ontvang u €2,00 korting op uw volgende bestelling.
 
Maak een account en spaar mee!
 
Tonnetjes gebruiken?
 
1) Korting: onder ‘mijn account’ vindt u uw saldo aan tonnetjes. Bij het afronden van uw bestellling kunt u de tonnetjes inleveren als korting.
Een tonnetje is € 0,01 waard, 100 tonnetjes is 1 euro korting op uw bestelling.
 
2) Dinerbon: Voor 5.000 tonnetjes krijgt u een cadeaubon van 50 euro voor één van de Ron Gastrobars of Restaurant Hofstede Meerzicht.
 
Voorwaarden:
  1. De tonnetjes zijn niet inwisselbaar voor contant geld
  2. The Wine List behoudt zich het recht voor om producten uit te sluiten van het spaarsysteem
  3. Cadeauproducten zijn op basis van beschikbaarheid en kunnen van tijd tot tijd worden gewijzigd
  4. The Wine List is gerechtigd om het spaarsysteem te wijzigen en zal de deelnemers hierover informeren
  5. De tonnetjes hebben een geldigheid van 1 jaar.
  6. The Wine List is gerechtigd om het spaarsysteem te beëindigen. Indien het spaarsysteem wordt beëindigd, zal er drie maanden van te voren een mededeling hieromtrent worden gedaan richting de deelnemers. Tenzij bijzondere omstandigheden een kortere aankondigingstermijn noodzakelijk maken. De gespaarde tonnetjes kunnen gedurende een periode van 3 maanden na de aankondiging van beëindiging verzilverd worden.

Staat uw vraag er niet tussen? Mail ons via info@winelist.nl of bel ons op 088-71 20 100.

Geniet met uw gespaarde tonnetjes van een heerlijke avond bij restaurant Hofstede Meerzigt, laat u verrassen door chef Alain en sommelier Sermad. Prachtig gelegen aan de rand van Zoetermeer. U kunt deze bon ter waarde van € 50,- online bestellen, wij sturen deze per post naar u toe! De bon is een jaar geldig en het bedrag zal op de rekening worden ingehouden. Mail ons via info@winelist.nl of bel ons op 088-71 20 100.

Geniet met uw gespaarde tonnetjes van een heerlijke avond in één van de Ron Gastrobars. De bon is in te wisselen bij Ron Gastrobar, Ron Gastobar Indonesia Downtown, Ron Gastrobar Oriental (allen in Amsterdam) en Ron Gastrobar Indonesia (Ouderkerk aan de Amstel). De bon is een jaar geldig en de waarde van de bon zal op de rekening worden ingehouden. Mail ons via info@winelist.nl of bel ons op 088-71 20 100.