Geschenken

Geschenken

Wijn als geschenk is altijd een goed idee. Maar welke wijn? Een reguliere of een speciale editie? En welk formaat? Wij helpen u het perfecte geschenk samen te stellen. Voor ieder budget: van een tientje tot topcuvée.

Wilt u uw relaties verrassen met een mooi wijngeschenk? Het schenken tot in de puntjes geregeld hebben en er toch niet veel tijd aan kwijt zijn? Wij nemen indien gewenst alles uit handen, inclusief het verzenden: u hoeft alleen een wijn te kiezen. Bel of mail en wij helpen u verder.

  • Makkelijk en snel. Wij zorgen voor alles!
  • Direct bij uw relaties thuisbezorgd. 
  • Toevoegen van een persoonlijke boodschap mogelijk.
  • Betaling via factuur mogelijk.
  • Wijnen altijd op voorraad.
  • Persoonlijk advies bij keuze van de wijn
  • Voor ieder budget, van tientje tot topcuvée

Wilt u dat wij contact met u opnemen? Stel uw vraag via het formulier onder de gouden button of bel ons op 088 7120100.

Neem contact met mij op

Val op en maak indruk!

Bijzondere momenten vier je met een bijzondere fles wijn waar je met je hele gezelschap heerlijk van kunt genieten. Wij adviseren graag bij het kiezen van de juiste wijn zodat u een onvergetelijke indruk achter laat bij uw relaties!

Neem contact met ons op voor persoonlijk advies.

Neem contact met ons op

Maak het extra persoonlijk

Je bedrijfslogo op de kist? Of een bedrukt kaartje met een persoonlijke boodschap? Of vertel waarom juiste deze wijn is gekozen. Of laat een stickertje achterop de fles plaatsen met een leuke tekst. Alles kan! Wij denken graag mee over de mogelijkheden en wij regelen het ook.

Neem contact met ons op

Geef op tijd!

Zeker weten dat je geschenken op tijd zijn? Bestel op tijd en wij zorgen ervoor dat alles wordt geregeld en de wijn op tijd wordt bezorgd bij je relaties. Dat hoeft niet allemaal in de week voor kerst, maar juist eerder, dan valt het meer op!


Vraag een offerte aan

Groot, Groter, Grootst!

Wil je echt indruk maken? Een magnum (1,5 liter), een dubbel magnum, of nog groter (we hebben zelfs een 15 liter!) is een gegarandeerd succes. Deze wijnen steken immers letterlijk met kop en schouders uit boven de rest en vallen op!

Bekijk onze fraaie collectie grote flessen.

Ons assortiment magnums

Producten {{ (view.page - 1) * view.itemsPerPage + 1}} - {{ (view.page - 1) * view.itemsPerPage + filteredProducts.length }} van {{ filteredProductCount }}

{{sort.label}}

Bezig met laden...

Geen producten gevonden

Producten {{ (view.page - 1) * view.itemsPerPage + 1}} - {{ (view.page - 1) * view.itemsPerPage + filteredProducts.length }} van {{ filteredProductCount }}