Smaakgarantie
Vanaf 12 flessen of €100,- is de verzending gratis.
Ruime keuze uit 639 wijnen
https://www.winelist.nl/media/cache/16x9_thumb/media/image/article-overview/SPellegrino-blogbanner.jpg

S.Pellegrino

Een Italiaans icoon op tafel sinds 1899
S.Pellegrino staat voor het streven naar en het koesteren van de kunst van het smaakvol leven. Sinds 1899 staat S.Pellegrino op tafel in de beste fine-dining restaurants ter wereld. Het staat synoniem voor de hoogste kwaliteit en de stijlvolle Italiaanse manier van leven. S.Pellegrino is het juweel onder bruisend mineraalwater dankzij zijn kenmerkende zachte bubbels, subtiele nuances en perfecte mineraalbalans. S.Pellegrino mineraalwater ontspringt uit zijn bron aan de voet van de Italiaanse Alpen, een gebied dat sinds de Middeleeuwen bekend staat om zijn water. Tijdens de 30-jarige reis door de rotsen krijgt het water het perfect uitgebalanceerde mineraalgehalte dat ons water zijn unieke smaak geeft. Deze onderscheidende kenmerken maken het S.Pellegrino mineraalwater ideaal om te combineren met eten en vandaar populair bij chef-koks en sommeliers als het beste fine dining water.

100% natuurlijke frisdranken en premium mixers
Frisse, dorstlessende, zelfgemaakte frisdranken zijn een echte Italiaanse traditie. De Sanpellegrino Italian Sparkling Drinks worden sinds 1932 gemaakt met het beste fruit uit Italië en worden gemaakt met 100% natuurlijke ingredienten. Probeer het premium assortiment Naturali's, de mixers of de traditionele Sanpellegrino Chinotto.

Acqua Panna
Acqua Panna en S.Pellegrino gaan hand in hand. Acqua Panna komt uit de grond op een landgoed van 1.300 hectare op het groene Toscaanse platteland, de thuisbasis van een overvloed aan wildleven en de historische residentie Villa Panna. Het gebied en de bron werd aan het begin van de 14e eeuw gekocht door de beroemde Medici-familie uit Florence. In 1564 stelde een officiële proclamatie de grenzen van het landgoed vast, inclusief het Panna-landgoed. Sinds die datum is het landgoed en de bron zelf bijna perfect intact gebleven. Uit deze unieke bron komt het niet-koolzuurhoudende mineraalwater Acqua Panna en dat al sinds 1564. Acqua Panna heeft van nature een zachte smaak die natuurlijk, romig en fris overkomt.

17 Resultaten gevonden
Inhoud