Smaakgarantie
Vanaf 12 flessen of €100,- is de verzending gratis.
Ruime keuze uit 603 wijnen

Italian Sparkling Drinks Sanpellegrino Acqua Tonica Oak (24 flesjes)

Herkomst: Italië, Sicilië
Zoet, Fris, Licht bitter, Delicaat, Kruidig
Sanpellegrino Tonica Oakwood is een droge en intense tonic water met speciaal geselecteerde eikenextracten. Fris en delicaat, met een bruisende en sprankelende sensatie die fris en licht in de mond aanvoelt. Noten van eikenschors en kinine ontluiken een heerlijk complex smaakprofiel waarin bittere en zoete nuances knap gecombineerd worden.
€ 29,50 | 4.8000L
Heeft u een vraag? Bel gerust!
088 7120100

De Sanpellegrino premium mixers hebben vakkundig uitgebalanceerde smaken, klaar om zo te drinken of te mixen in je favoriete cocktails. Sanpellegrino Tonica Oakwood is een droge en intense tonic water met speciaal geselecteerde eikenextracten. Fris en delicaat, met een bruisende en sprankelende sensatie die fris en licht in de mond aanvoelt. Noten van eikenschors en kinine ontluiken een heerlijk complex smaakprofiel waarin bittere en zoete nuances knap gecombineerd worden.

Wijnkaartnaam Sanpellegrino Acqua Tonica Oak
Land Italië
Regio Sicilië
Temperatuur 6 - 8°C
Sluiting Kroonkurk
Smaak Zoet
Alcohol 0%
Iconische frisdranken sinds 1932
Frisse, dorstlessende, zelfgemaakte frisdranken zijn een echte Italiaanse traditie. De iconische Sanpellegrino Italian Sparkling Drinks worden sinds 1932 gemaakt met het beste fruit uit Italië.
 

Naturali
Iconisch, Italiaans, 100% natuurlijk. Het premium assortiment van Sanpellegrino Italian Sparkling Drinks wordt gemaakt met het beste fruit, gerijpt onder de mediterrane zon. Met een hoog vruchtvleesgehalte onderscheiden deze koolzuurhoudende fridranken zich van vele andere frisdranken in de markt. De smaak komt dan ook overeen met wat je kan verwachten: pure vruchtensmaak, fris, delicaat en met de karakteristieke lichte bubbels van S.Pellegrino.

Mixers 

De premium mixers van Sanpellegrino worden wereldwijd gebruikt in de beste barren om heerlijke mixdrinks en cocktails mee te maken. Het assortiment bestaan uit twee tonica’s en een ginger beer met vakkundig uitgebalanceerde smaken, klaar om zo te drinken of te mixen in je favoriete cocktails.

Sanpellegrino Chinotto
Chinotto
is de traditionele Italiaanse cultdrank gemaakt van zongerijpte chinotto-sinaasappelen. De een unieke bitter kruidige smaak is geliefd door generaties fans over de hele wereld.

 
Italian Sparkling Drinks
Anderen kochten ook