Smaakgarantie
Beoordeeld met een 9.3
Ruime keuze uit 510 wijnen
Italian Sparkling Drinks
Sanpellegrino Acqua Tonica Oak (24 flesjes)
Herkomst: Italië, Sicilië
Zoet
Buiten de frisdranken met vruchtvlees om biedt Sanpellegrino unieke Italiaanse tonica's. De Sanpellegrino Tonica Oak is een droge en intense tonic water met speciaal geselecteerde eikenextracten. Het eikenextract geeft met zijn aangename eerste bittere noot een verrassende nieuwe smaak die nooit eerder in een tonic te proeven was. Sanpellegrino Acqua Tonica Oak is ideaal in de mix met vele Gin's, zoals London No.1, MOM en Catz. Daarnaast is Acqua Tonica Oak ideaal voor de liefhebbers van een droge en intense tonic, met de aangename eerste bittere noot is deze tonica een verrassende nieuwe smaak.
€ 25,00 | 4.8000001907349L
Heeft u een vraag? Bel gerust!
088 7120100

Buiten de frisdranken met vruchtvlees om biedt Sanpellegrino unieke Italiaanse tonica's. De Sanpellegrino Tonica Oak is een droge en intense tonic water met speciaal geselecteerde eikenextracten. Het eikenextract geeft met zijn aangename eerste bittere noot een verrassende nieuwe smaak die nooit eerder in een tonic te proeven was.Tonica Oakwood heeft een uniek en veelzijdig smaakprofiel. De fijne en aanhoudende bubbels geven een elegante noot zonder de smaak van cocktails af te dekken. Fris en delicaat, met een bruisende en sprankelende sensatie die licht in de mond aanvoelt. Noten van eikenschors en quinine ontluiken een heerlijk complex smaakprofiel waarin bittere en zoete nuances vakkundig gecombineerd worden. Sanpellegrino Acqua Tonica Oak is ideaal in de mix met vele Gin's, zoals London No.1, MOM en Catz. Daarnaast is Acqua Tonica Oak ideaal voor de liefhebbers van een droge en intense tonic, met de aangename eerste bittere noot is deze tonica een verrassende nieuwe smaak.

Wijnkaartnaam Sanpellegrino Acqua Tonica Oak
Land Italië
Regio Sicilië
Temperatuur 6 - 8°C
Sluiting Schroefdop
Smaak Zoet
Alcohol 0%
Italië, Sicilië
Zelf natuurlijke frisdranken maken van vruchten is een echte Italiaanse traditie. Met dit als inspiratiebron begon Sanpellegrino in 1932 met de productie van het authentieke 'Sanpellegrino Aranciata', een frisdrank bereid met een groot percentage zorgvuldig uitgekozen sinaasappels. Door de uitvinding van pasteurisatie is de houdbaarheid gegarandeerd. Puttend uit diezelfde inspiratie biedt Sanpellegrino nu een breed assortiment frisdranken aan onder de vlag: 'Italian Sparkling Drinks'. 
 
Frisdranken gebaseerd op vruchten
Met een hoog vruchtvleesgehalte onderscheiden deze koolzuurhoudende fridranken zich van vele andere frisdranken in de markt. De smaak komt dan ook overeen met wat je kan verwachten: pure vruchtensmaak. We bieden verschillende varianten aan met elk hun eigen karakter zoals de bitterzoete enorm populaire 'Aranciata Rossa' (bloedsinaasappel). 
 
Mixers 
Naast de frisdranken gebaseerd op vruchten, is er ook een lijn met 'mixers'. Deze frisdranken worden wereldwijd gebruikt in de beste barren om heerlijke mixdrinks en cocktails mee te maken. De Tonicvarianten hebben een subtiel bitter en frisheid en de Ginger Beer is smaakvol en zacht. 
 
Italian Sparkling Drinks
Anderen kochten ook