Smaakgarantie
Vanaf 12 flessen of €100,- is de verzending gratis.
Ruime keuze uit 627 wijnen
Exclusive_Collection_Blogbanner.jpg

Exclusive Collection

De wijnen in The Wine List's Exclusive Collection zijn uniek, waardevol en geschikt als investering. Dit zijn de wijnen van onze vooraanstaande producenten die in de afgelopen jaren een goede reputatie hebben opgebouwd onder verschillende wijncritici zoals Robert Parker en James Suckling. Als u op zoek bent naar een manier om uw geld te laten groeien en tegelijkertijd te genieten van de fijne dingen in het leven, dan zijn de wijnen uit The Wine List's Exclusive Collection een uitstekende keuze. Investeer vandaag nog in deze schaarse en hoogwaardige wijnen en geniet van een goed rendement op de lange termijn.
 
Schaarse wijnen
Echter zijn de top wijn van deze wijnhuizen vaak enorm schaars, simpelweg omdat de vraag naar deze wijnen groter is dan de productie. Hierdoor worden de wijnen via allocatie verdeeld over de verschillende landen. Een allocatie is afhankelijk van de oogst en welke overige flessen er worden afgenomen naast de top wijn. Een wijnhuis zal sneller in zee gaan met iemand die het gehele assortiment koopt en verkoopt dan met iemand die alleen de krenten uit de pap neemt. Het is dan ook niet ongebruikelijk dat u als consument meer kans maakt om deze wijn te bemachtigen als u ook andere wijnen besteld van het desbetreffende wijnhuis.
 
Goed rendement
De wijnen in de Exclusive Collection zijn zeer schaars en zijn de wijnen van het betreffende jaargang na een aantal jaar vaak niet meer te koop, wat ze geschikt maakt als investering. In sommige gevallen kan het rendement op een fles Solaia, Clos Apalta of Corton-Charlemagne hoger zijn dan dat van traditionele beleggingen zoals aandelen of wanneer u het bedrag op uw spaarrekening zet. Bovendien zal, als u besluit van uw investering af te stappen, het drinken van deze prachtige wijnen een onvergetelijke ervaring zijn.
 
Uitgesloten van acties en kortingen
Logischerwijs komt het zelden voor dat de wijnen uit de Exclusive Collectie in de aanbieding zijn, maar houdt onze nieuwsbrief in de gaten, want we proberen u altijd te verrassen met een onweerstaanbare aanbieding. Houd er rekening mee dat de wijnen uit deze collectie altijd uitgesloten zullen zijn van acties waarbij kortingscodes worden gebruikt of van afprijzing op het gehele assortiment. Maar als u op zoek bent naar de allerbeste wijnen die de industrie te bieden heeft, dan zijn de wijnen uit de Exclusive Collection een uitstekende keuze en zijn ze elke cent helemaal waard. Neem de tijd om deze prachtige wijnen te proeven en laat u verwonderen door hun unieke smaken en complexiteit.
 
Lees onze E-paper investeren in wijn
Het is belangrijk om te onthouden dat het investeren in wijn nog steeds een risicovolle bezigheid kan zijn, omdat de waarde van wijn kan fluctueren op basis van verschillende factoren, zoals de vraag en het aanbod op de markt, de reputatie van de producent en de algemene economische omstandigheden. Als u overweegt om wijn te kopen als investering, is het aan te raden om uw huiswerk te doen en goed geïnformeerd te zijn voordat u een aankoop doet. Lees daarom onze gratis E-paper Investeren in wijn of neem contact op voor een persoonlijk advies.