Smaakgarantie
Vanaf 12 flessen of €100,- is de verzending gratis.
Ruime keuze uit 635 wijnen

Bezorging

Graag geven wij u zo snel mogelijk antwoord op al uw vragen met betrekking tot onze bezorging.  Staat uw vraag er niet tussen? Mail ons via info@winelist.nl of bel ons op 088-71 20 100.

De bestelling wordt voor u ingepakt in het magazijn van Bouw Logistic Services, daarna wordt het opgehaald door PostNL en naar uw huisadres gebracht. U wordt tijdens dit proces via email op de hoogte gehouden van de geschatte levertijd. Niet thuis? Geen zorgen, de postbezorger laat een bericht bij u achter. Hierop staat waar u uw pakket kunt ophalen. Deze informatie vindt u ook op Track & Trace en in de PostNL-app.

Vanaf 12 flessen of €100,- is de verzending gratis.

Bij minder dan 12 flessen of €100,- betaalt u €5,95 verzendkosten voor een daglevering.

Wij zetten ons in voor een snelle en zorgvuldige verzending van uw bestelling. Bestelt u voor 11:00 uur op werkdagen (maandag t/m vrijdag)? Dan kan de bestelling de volgende dag bezorgd worden door onze bezorgdienst.

Bestelt u ’s avonds of in het weekend, dan duurt het doorgaans een werkdag langer voordat we uw bestelling kunnen verzenden.

Neem contact op met onze klantenservice. Wij kijken graag of er een mogelijkheid is om het afleveradres te wijzigen. Mail ons via info@winelist.nl of bel ons op 0887120100