Smaakgarantie
Vanaf 12 flessen of €100,- is de verzending gratis.
Ruime keuze uit 635 wijnen

Schrijf een review

Laat ons weten wat u van The Wine List vindt! Uw eerlijke feedback is voor ons van onschatbare waarde om onze diensten te blijven verbeteren en de best mogelijke ervaring te bieden. Zou u 30 seconden de tijd willen nemen om een beoordeling voor ons te schrijven? 

Klik hier om een beoordeling te plaatsen


Ontdek The Wine List met Vertrouwen: Onze Beoordelingen met Kiyoh
Bij The Wine List streven we ernaar om onze klanten een uitstekende ervaring te bieden, en jouw feedback speelt daarbij een essentiële rol. Daarom maken wij gebruik van het betrouwbare platform Kiyoh om eerlijke en onafhankelijke beoordelingen te verzamelen van onze gewaardeerde klanten.

Waarom Kiyoh?
Kiyoh staat bekend om zijn transparantie en betrouwbaarheid als het gaat om het verzamelen van klantbeoordelingen. Dit stelt ons in staat om een objectief inzicht te krijgen in de ervaringen van onze klanten en ons constant te verbeteren.

Reviewbeleid
Voor meer informatie over het reviewbeleid van Kiyoh kun je terecht op https://kiyoh.com/informatie-voor-consumenten. Daar vind je gedetailleerde informatie over hoe reviews worden verzameld, gemodereerd en weergegeven. 

Hartelijk dank voor uw medewerking, uw attente woorden worden zeer gewaardeerd!