Smaakgarantie
Vanaf 12 flessen of €100,- is de verzending gratis.
Ruime keuze uit 603 wijnen

S.Pellegrino 75cl (doos van 12)

Herkomst: Italië, Bergamo
Verfrissend, lichte bubbel, gastronomisch
Sinds 1899 is S.Pellegrino een gevestigde naam in de hele wereld. Het wereldberoemde licht koolzuurhoudende kwaliteitswater S.Pellegrino siert de tafels van de beste restaurants ter wereld met de 75cl glazen restaurant fles. De restaurantervaring thuis. Verpakt per 12 flessen.
€ 20,00 | 9.0000L
Heeft u een vraag? Bel gerust!
088 7120100

Fine Dining, wijn en water zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Het wereldberoemde licht koolzuurhoudende kwaliteitswater S.Pellegrino komt uit het Italiaanse kuuroord San Pellegrino Terme. Het water is afkomstig van een diepte van 400 meter onder het aardoppervlak, waar mineralisatie plaats vindt door contact met kalksteen en vulkanisch gesteente. Het water van S.Pellegrino geeft subtiele rotsachtige aroma’s vrij, gevolgd door een zacht zure toets. De kleine en delicate bubbels maken het water makkelijk doordrinkbaar. Ideaal om de overgang tussen de diner gangen te begeleiden. Sinds 1899 is S.Pellegrino een gevestigde naam in de hele wereld. Het staat synoniem voor de hoogste kwaliteit. Verdeeld over meer dan 120 landen vertegenwoordigd S.Pellegrino kwaliteit en excellentie.

image asset
Wijnkaartnaam S.Pellegrino
Land Italië
Regio Bergamo
Temperatuur 6 - 8°C
Sluiting Schroefdop
Alcohol 0%
Italië, Bergamo
S.Pellegrino en Acqua Panna staan bekend als de fijnste mineraalwaters op tafels over de hele wereld. De tafelwaters dragen bij aan de smaakbelevenis van lekker eten en worden dan ook geserveerd in de beste internationale restaurants. Beide merken genieten alom waardering bij prominente figuren uit de gastronomische wereld. Daarom zijn S.Pellegrino en Acqua Panna al jaren partner van de promonente 'World's 50 Best Restaurants'. Bij ons kunt u nu ook deze mooie glazen flessen bestellen voor bij u thuis op tafel als begeleider van een heerlijke maaltijd. 
 
Smaak
Deze twee historische Italiaanse klassiekers hebben hun succes te danken aan hun aantrekkelijke waarden en elegante smaakbalans. S.Pellegrino, combineert een subtiele natuurlijke bubbel met een fijne minerale smaak, terwijl Acqua Panna juist een hele neutrale smaak heeft vanwege de lage mineraliteit. Dit komt omdat beide waters uit verschillende bronnen komen. S.Pellegrino drinkt u bij wat vollere gerechten waar een glas rode wijn ook goed bij zou passen en Acqua Panna drinkt u bij mee delicate gerechten.
 
S.Pellegrino
Anderen kochten ook