Smaakgarantie
Vanaf 12 flessen of €100,- is de verzending gratis.
Ruime keuze uit 635 wijnen

Wijnhuis bezoeken

Heeft u een reis of vakantie gepland?
Dan mag een bezoek aan een mooi wijnhuis uiteraard niet ontbreken. Op deze pagina vindt u diverse wijnhuizen uit onze collectie, die mogelijkheden bieden voor een rondleiding, proeverij of andere activiteit. Het zijn stuk voor stuk unieke bestemmingen die alles hebben waar een wijnliefhebber naar verlangt. We zijn nog volop bezig om deze pagina aan te vullen met meer huizen op prachtige bestemmingen. Houdt de pagina dan ook in de gaten, of mail of bel ons indien u een specifiek wijnhuis wilt bezoeken die nog niet op deze pagina staat. *Mogelijkheden en prijzen zijn op aanvraag en onder voorbehoud van wijzigingen bij de wijnhuizen. 

 

Banner groot Antinori Estate

Antinori

Florence, Italië. Wie in Italië 'wijn' zegt, zegt 'Antinori'! Deze familie maakt al meer dan zes eeuwen wijn en is wereldwijd toonaangevend op het gebied van topwijnen.

Boschendal gebergte

Boschendal

Franschhoek, Zuid-Afrika. Maar een paar plaatsen ter wereld kunnen claimen alles te hebben waar een wijnliefhebber naar verlangt. Boschendal Estate is zo’n unieke bestemming.

Banner estate 4

Château Sainte Roseline

Provence, Frankrijk. Château Sainte Roseline behoort tot de top wijnhuizen in de Provence en werd in 1955 de top classificatie Cru Classé toegekend.

80 Domaine Faiveley blogbanner z tekst

Domaine Faiveley

Bourgogne, Frankrijk. Domaine Faiveley is in de bijna tweehonderd jaar van haar bestaan uitgegroeid tot een van de meest prestigieuze en gerenommeerde wijndomeinen in de Bourgogne.

Masi wijntuin

Masi

Valpolicella, Italië. Met wortels in Valpolicella Classica, produceert Masi premiumwijnen die zijn geïnspireerd op de waarden van de Venetiaanse gebieden.

NicolasFeuillatte wijnhuis

Nicolas Feuillatte

Champagne, Frankijk. Nicolas Feuillate is de nummer drie Champagne van de wereld, wordt geschonken in vele toprestaurants en in de Business Class van diverse airlines

Olivier Leflaive estate groot 2

Olivier Leflaive

Bourgogne, Frankijk. De naam Leflaive is een begrip in de Bourgogne. Olivier en Patrick Leflaive hebben een prachtig estate opgebouwd in Puligny-Montrachet.

Vilarnau wijnen

Vilarnau

Barcelona, Spanje. Een ambachtelijke, maar hypermoderne cava wijnmakerij in de buurt van Barcelona.