Smaakgarantie
Beoordeeld met een 9.3
Ruime keuze uit 611 wijnen
https://www.winelist.nl/media/cache/16x9_thumb/media/image/content/NicolasFeuillatte_wijnhuis.jpg

Bezoek Nicolas Feuillatte

Een reis door, of naar Champagne gepland?
 
Dan mag een bezoek aan Nicolas Feuillatte zeker niet ontbreken. Deze unieke bestemming heeft alles waar een wijnliefhebber naar verlangt. 
 
Wanneer u neerstrijkt in de Champagne streek kan een bezoek aan het wijnhuis Nicolas Feuillatte niet ontbreken. Het is het meest verkochte Champagnemerk van Frankrijk. Dé Champagne van Nicolas Feuillatte is de Brut Réserve; een krachtige, fruitige en rijpe Champagne. Een gids neemt u mee door de kelders van Nicolas Feuillate. De gids zal al uw bruisende vragen beantwoorden, waarna u de tour afsluit met een heerlijke bubbelproeverij.
 
Lees hier meer over Nicolas Feuillatte
 
Bekijk hieronder alle verschillende arrangementen die worden aangeboden bij Nicolas Feuillatte. Bij interesse vult u eenvoudig het contactformulier in, dan nemen wij spoedig contact met u op. Een bezoek kan tot 3 weken voor vertrek worden aangevraagd. 
 
 
Boek hier uw bezoek

Tijdens deze tour worden alle betoverende verhalen rondom de Champagnes van Nicolas Feuillatte vertelt. Van het vinificatieproces; het proces hoe de wijn wordt gemaakt, tot het moment dat het etiket op de fles wordt geplakt, u zult alle geheimen ontrafelen. Een educatieve rondleiding die afsluit met een proeverij van één cuvée uit het assortiment. Kosten: € 16,- per persoon.

Tijdens deze tour worden alle betoverende verhalen rondom de Champagnes van Nicolas Feuillatte vertelt. Van het vinificatieproces; het proces hoe de wijn wordt gemaakt, tot het moment dat het etiket op de fles wordt geplakt, u zult alle geheimen ontrafelen. Ontdekt de Champagnes van Nicolas Feuillatte tijdens de proeverij van twee cuvées uit het assortiment. Kosten: € 21,- per persoon.

Tijdens deze tour worden alle betoverende verhalen rondom de Champagnes van Nicolas Feuillatte vertelt. Van het vinificatieproces; het process hoe de wijn wordt gemaakt, tot het moment dat het etiket op de fles wordt geplakt, u zult alle geheimen ontrafelen. Wordt een Nicolas Feuillatte connaisseur en vergelijk drie verschillende cuvées tijdens de proeverij. Kosten: € 26,- per persoon.

In het weekend kunt u een 'blind tasting workshop' volgen. Na de rondleiding leert u alles over de drie verschillende druivenrassen die worden gebruikt in Champagne en hoe u ze kunt herkennen. Vervolgens kunt u de opgedane kennis direct in de praktijk brengen tijdens een blinde proeverij van drie cuvées. Kosten: € 55,- per persoon.