Smaakgarantie
Vanaf 12 flessen of €100,- is de verzending gratis.
Ruime keuze uit 601 wijnen
https://www.winelist.nl/media/cache/16x9_thumb/media/image/article-overview/blogbanner-groot-groter-grootst.jpg

Grote formaten

Extra uitpakken tijdens een diner of als geschenk? Echt indruk maak je met een Magnum fles op tafel of als cadeau.

Bijzondere momenten
Een magnum fles wijn geeft elke feestelijke gelegenheid een extra dimensie. Bijzondere momenten vier je met een bijzondere fles wijn waar je met het hele gezelschap heerlijk van kunt genieten en waar nog lang over nagepraat zal worden. Daarom ook zeer geschikt als relatiegeschenk, succes gegarandeerd!

Wie wat bewaart, die heeft wat
Magnums (2 gewone flessen) of nog grotere flessen (tot wel 15ltr) rijpen langzamer dan gewone wijnflessen. De flessenhals van de magnum is namelijk niet veel breder dan een gewone fles, hierdoor komt er minder zuurstof bij een grotere hoeveelheid wijn en rijpt de wijn langzamer. Perfect om als jubileumwijn te bewaren, zoals bij geboorte of huwelijk.

Groot, groter, grootst
Magnum is Latijn voor groot, 2 gewone flessen in een. Maar dan begint het pas, een serie Bijbelse figuren staat voor groter en grootst tot maar liefst 30 liter. Een 30 liter fles kunt u delen met zo'n 200 vrienden en staat voor gegarandeerd spektakel. Bijkomend voordeel, u hoeft voor de avond maar een fles te openen. Maar, omdat het soms ook juist leuk is verschillende wijnen te drinken, bieden wij een serie verschillende grootformaten voor iedere gelegenheid en gezelschap.
13 Resultaten gevonden
Vind uw wijn
Druif
Smaak
Land
Regio
Wijnhuis
Duurzaamheid
Inhoud
Alcohol