Smaakgarantie
Vanaf 12 flessen of €100,- is de verzending gratis.
Ruime keuze uit 627 wijnen
https://www.winelist.nl/media/cache/16x9_thumb/media/image/content/blogbanner-Over-onsversie2.jpg

Over The Wine List

Met persoonlijk advies en de service van onze wijnexperts helpen wij u nog meer te genieten van de mooiste wijnen van de wereld.  Door onze nauwe contacten met ’s werelds beste wijnhuizen en wijnproducenten beschikken wij over een prachtige collectie van meer dan 500 wijnen. Al onze wijnen komen rechtstreeks van de bron en houden wij onder de optimale condities op voorraad om snel bij u te leveren.
 
Waarom The Wine List?
  • - Ons assortiment
  • - Exclusieve inschrijvingen
  • - Onze smaakgarantie
  • - Ons spaarsysteem
  • - Verkrijgbaar bij toprestaurants
  • - Persoonlijk advies
  • Wijn uit alle belangrijke gebieden
  • - Premium waters van S.Pellegrino
  • - Wijnhuis bezoeken
Ons assortiment
Al onze wijnen halen wij direct van de bron, wij kennen de families achter onze wijnhuizen persoonlijk en werken in veel gevallen al meer dan 20 jaar samen. Met meer dan 500 wijnen hebben wij altijd de passende wijn voor u, van wijnen onder een tientje tot de topcuvées.
 
Onze smaakgarantie
Het assortiment bevat alle toonaangevende wijngebieden en wijnstijlen, gemaakt door de beste wijnmakers in het gebied. Omdat wij alle wijnen rechtstreeks importeren zijn wij scherp geprijsd en geven wij onze unieke smaakgarantie op alle wijnen: Niet goed, geld terug.
 
Verkrijgbaar bij toprestaurants
Onze selectie wijnen wordt geschonken in de beste restaurants van Nederland, in meer dan 1.000 restaurants zijn onze wijnen door de sommelier geselecteerd vanwege de prijs-kwaliteit en unieke wijn-spijscombinaties. Via The Wine List kunt u ook thuis genieten van deze wijnen.
 
Persoonlijk advies
Wilt u persoonlijk advies over wijn-spijs, opbouwen van uw wijncollectie of gewoon welke wijn het beste bij u past? Wij helpen u graag. Neem contact met ons op en wij helpen u snel met al uw wijnvragen. Gratis en voor niets.
 
Wijn uit alle belangrijke gebieden
Ons assortiment is zorgvuldig samengesteld uit de beste producenten van de belangrijkste wijngebieden ter wereld. Uit klassieke wijnlanden zoals Frankrijk, Spanje, Duitsland en Italië, maar ook uit ‘nieuwe wijnlanden’ zoals Chili, Argentinië, Nieuw-Zeeland, Verenigde Staten en Australië. Soms een klein Boutique estate en de andere keer een beroemde wijnfamilie, maar altijd van topkwaliteit.
 
Premium waters van S.Pellegrino
Naast prachtige wijnen, importeren wij ook de waters en frisdranken van S.Pellegrino.
De premium waters S.Pellegrino en Acqua Panna worden geschonken in de beste restaurants ter wereld. Deze glazen flessen zijn niet verkrijgbaar in de supermarkt, maar wel via The Wine List.
 
Wijnhuizen bezoeken
Onze wijnhuizen bevinden zich vaak op de mooiste bestemmingen of op de route naar uw vakantiebestemming. En wat is er nu leuker dan het wijnhuis te bezoeken en van de producenten zelf te horen hoe zij de wijnen maken?
 
Neem contact met ons op en wij regelen het VIP bezoek voor u bij de mooiste wijnhuizen.
 
Exclusieve Inschrijvingen

Regelmatig lichten wij een wijnhuis of een wijn uit waarop u exclusief kunt intekenen. Deze wijnmaker of wijn heeft deze aandacht verdiend door een mooie onderscheiding, nieuwe oogst of een persoonlijk verhaal. Door onze langdurige relaties met wijnmakers beschikken wij daarnaast regelmatig over bijzondere jaargangen van icoonwijnen. Door in te tekenen beiden wij u een unieke kans om deze wijnen te ervaren en te investeren in uw wijncollectie.

Na afloop van de intekenperiode nemen wij contact met u op indien wij aan uw inschrijving kunnen voldoen. De wijnen zijn namelijk altijd schaars en de vraag is groot. Hou onze intekeningen daarom in de gaten.

Wilt u als eerst op de hoogte zijn van nieuwe intekeningen? Schrijf u dan in op onze nieuwsbrief.

Adres:
The Wine List
Zonnenberg 10
2716 PG Zoetermeer
088-7120100, info@winelist.nl

Handige nummers:
statutaire naam en rechtsvorm: The Vintage 3.0 BV
BTW nr.: NL855534692B01
KvK-nr.: 64130983
IBAN: NL54 INGB 0662 0463 58
BIC: NGBNL2A

Bent u een wijnliefhebber en blijft u graag op de hoogte van onze blogs, wijnevents en scherpe acties?
Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief!

Welkomstkorting
Ontvang 10% korting op uw eerstvolgende aankoop! U ontvangt de kortingscode per mail na inschrijving.
Geen mail meer ontvangen? 
Geen probleem. Uitschrijven kan op elk moment, via de link onderaan de nieuwsbrief.

Alle voordelen op een rijtje
• Als eerste op de hoogte van het laatste wijnnieuws
• Speciale aanbiedingen voor abonnees
Speciale wijnproeverijen en wijn&spijs evenementen

Onze gespecialiseerde wijninkopers selecteren op deskundigheid, smaak en ervaring de mooiste wijnen voor u.

Heeft u advies nodig? Of vragen over wijnen? Onze wijnspecialisten geven u graag deskundig advies en beantwoorden al uw vragen over wijn. Ze adviseren voor wijnaankoop voor een speciale gelegenheid, kunnen u helpen bij een goede wijn-spijscombinatie of geven u verassende tips voor wijn thuis. U kunt onze wijnspecialisten bereiken op 088-7120120 van maandag t/m vrijdag van 8:30 - 17:00 uur.

Onze klantenservice is bereikbaar via telefoon en e-mail. Ons kantoor is geopend tijdens de volgende openingstijden:

Openingstijden klantenservice
Maandag t/m vrijdag 8.30 - 17.00 uur
Zaterdag en zondag gesloten
Mail ons via info@winelist.nl of bel ons op 0887120100