Smaakgarantie
Beoordeeld met een 9.3
Ruime keuze uit 620 wijnen
https://www.winelist.nl/media/cache/16x9_thumb/media/image/content/boschendal-manor-banner.jpg

Bezoek het Boschendal Estate

Een reis naar Zuid-Afrika gepland?

Dan mag een bezoek aan het Boschendal estate zeker niet ontbreken. Deze unieke bestemming heeft alles waar een wijnliefhebber naar verlangt.
 
Een bezoek aan dit prachtige wijnhuis kan zeker op de bucketlist. De winery ligt op een uurtje rijden van Kaapstad, in het pittoreske Groot Drakenstein Valley, aan de rand van Franschhoek. Boschendal (sinds 1685) is het beroemdste wijnhuis van de Kaap en maakt wijnen van wereldklasseHet Zuid-Afrikaanse wijnhuis Boschendal staat niet alleen bekend om de heerlijke wijnen, ook de Boschendal Picknick is wereldberoemd. In de grote tuinen, omringd door prachtige natuur, kunt u gezellig picknicken aan tafel of op een kleedje. 
 
Lees hier meer over Boschendal 
 
Bekijk hieronder alle verschillende arrangementen die worden aangeboden bij Boschendal. Bij interesse vult u eenvoudig het contactformulier in, dan nemen wij spoedig contact met u op. Een bezoek kan tot 3 weken voor vertrek worden aangevraagd.
 
Boek hier uw bezoek 

Beeld uzelf in onder een eeuwenoude eik op het Boschendal estate in Franschhoek, genietend van de allerbeste Boschendal wijnen. Dat is wat u kunt verwachten van deze proeverij. Kosten: Wij nodigen u graag uit op onze kosten.

Grijp uw kans om de wereldberoemde Boschendal Picknick te ervaren. Geniet van een picknickmand gevuld met heel veel natuurlijke producten en lekkers, een fles Boschendal rosé, warme temperaturen met zonneschijn*, omringd door een prachtige natuur en een goed gezelschap. Kosten: € 33,- voor een picknickmand voor twee personen. *weer onder voorbehoud