Smaakgarantie
Vanaf 12 flessen of €100,- is de verzending gratis.
Ruime keuze uit 603 wijnen

Italian Sparkling Drinks Sanpellegrino Limonata (24 blikjes)

Herkomst: Italië, Abruzzen
Zoet, Fris, zuur, Fijne Bubbels, 100% natuurlijk
De iconische Sanpellegrino Italian Sparkling Drinks worden sinds 1932 gemaakt met het beste fruit uit Italië. Met een felgele kleur en 100% natuurlijke ingrediënten, proef je meteen de intense smaak van Sanpellegrino Naturali Limonata dankzij vers Italiaans citroensap en frisse bubbels. Prijs is inclusief statiegeld.
€ 29,50 | 7.9200L
Heeft u een vraag? Bel gerust!
088 7120100

De iconische Sanpellegrino Italian Sparkling Drinks worden sinds 1932 gemaakt met het beste fruit uit Italië. Met een felgele kleur en 100% natuurlijke ingrediënten, proef je meteen de intense smaak van Sanpellegrino Naturali Limonata dankzij vers Italiaans citroensap en frisse bubbels. De zongerijpte citroenen geven de frisdrank een zeer frisse, zeer kwalitatieve smaak gekenmerkt door een perfecte balans van zoete toetsen. 

Prijs is inclusief statiegeld.

Wijnkaartnaam Sanpellegrino Italian Sparkling Drinks Limonata
Land Italië
Regio Abruzzen
Temperatuur 6 - 8°C
Sluiting Bliksluiting
Smaak Zoet
Alcohol 0%
Iconische frisdranken sinds 1932
Frisse, dorstlessende, zelfgemaakte frisdranken zijn een echte Italiaanse traditie. De iconische Sanpellegrino Italian Sparkling Drinks worden sinds 1932 gemaakt met het beste fruit uit Italië.
 

Naturali
Iconisch, Italiaans, 100% natuurlijk. Het premium assortiment van Sanpellegrino Italian Sparkling Drinks wordt gemaakt met het beste fruit, gerijpt onder de mediterrane zon. Met een hoog vruchtvleesgehalte onderscheiden deze koolzuurhoudende fridranken zich van vele andere frisdranken in de markt. De smaak komt dan ook overeen met wat je kan verwachten: pure vruchtensmaak, fris, delicaat en met de karakteristieke lichte bubbels van S.Pellegrino.

Mixers 

De premium mixers van Sanpellegrino worden wereldwijd gebruikt in de beste barren om heerlijke mixdrinks en cocktails mee te maken. Het assortiment bestaan uit twee tonica’s en een ginger beer met vakkundig uitgebalanceerde smaken, klaar om zo te drinken of te mixen in je favoriete cocktails.

Sanpellegrino Chinotto
Chinotto
is de traditionele Italiaanse cultdrank gemaakt van zongerijpte chinotto-sinaasappelen. De een unieke bitter kruidige smaak is geliefd door generaties fans over de hele wereld.

 
Italian Sparkling Drinks
Anderen kochten ook