Smaakgarantie
Beoordeeld met een 9.3
Ruime keuze uit 510 wijnen
Italian Sparkling Drinks
Sanpellegrino Ginger Beer (24 flesjes)
Herkomst: Italië, Abruzzen
Zoet
Sanpellegrino Ginger Beer is een elegant gemberbier met een delicaat kruidig vleugje. Je proeft meteen de onderscheidende kruidige smaak van verse gember, de smaak is krachtig en licht pittig en toch niet overheersend. Gemberextract geeft ginger beer zijn karakteristieke gemberaroma en -smaak. In zijn nasmaak blijf je de frisheid van citrusvruchten en de aanhoudende warmte van gember proeven.
€ 25,00 | 4.8000001907349L
Heeft u een vraag? Bel gerust!
088 7120100

Sanpellegrino Ginger Beer is een elegant gemberbier met een delicaat kruidig vleugje. Je proeft meteen de onderscheidende kruidige smaak van verse gember, de smaak is krachtig en licht pittig en toch niet overheersend. Gemberextract geeft ginger beer zijn karakteristieke gemberaroma en -smaak. In zijn nasmaak blijf je de frisheid van citrusvruchten en de aanhoudende warmte van gember proeven. Sanpellegrino Ginger Beer heeft een zeer herkenbaar karakter, verrassend evenwichtig met zijn bitter-kruidige smaak versterkt door een lichte citrusnoot. Het is een klassieke gemberbier dat perfect is als verfrissend drankje, om zowel alléén als gemixt te benutten. Gekoeld serveren, bij voorkeur op 6-8°C.

Wijnkaartnaam Sanpellegrino Ginger Beer
Land Italië
Regio Abruzzen
Temperatuur 6 - 8°C
Sluiting Schroefdop
Smaak Zoet
Alcohol 0%
Italië, Sicilië
Zelf natuurlijke frisdranken maken van vruchten is een echte Italiaanse traditie. Met dit als inspiratiebron begon Sanpellegrino in 1932 met de productie van het authentieke 'Sanpellegrino Aranciata', een frisdrank bereid met een groot percentage zorgvuldig uitgekozen sinaasappels. Door de uitvinding van pasteurisatie is de houdbaarheid gegarandeerd. Puttend uit diezelfde inspiratie biedt Sanpellegrino nu een breed assortiment frisdranken aan onder de vlag: 'Italian Sparkling Drinks'. 
 
Frisdranken gebaseerd op vruchten
Met een hoog vruchtvleesgehalte onderscheiden deze koolzuurhoudende fridranken zich van vele andere frisdranken in de markt. De smaak komt dan ook overeen met wat je kan verwachten: pure vruchtensmaak. We bieden verschillende varianten aan met elk hun eigen karakter zoals de bitterzoete enorm populaire 'Aranciata Rossa' (bloedsinaasappel). 
 
Mixers 
Naast de frisdranken gebaseerd op vruchten, is er ook een lijn met 'mixers'. Deze frisdranken worden wereldwijd gebruikt in de beste barren om heerlijke mixdrinks en cocktails mee te maken. De Tonicvarianten hebben een subtiel bitter en frisheid en de Ginger Beer is smaakvol en zacht. 
 
Italian Sparkling Drinks