Smaakgarantie
Beoordeeld met een 9.3
Ruime keuze uit 512 wijnen
Italian Sparkling Drinks
Sanpellegrino Sanbitter (24 flesjes)
Herkomst: Italië, Abruzzen
Zoet
Een heerlijk non-alcoholisch, echt Italiaans aperitief van Sanpellegrino. Perfect om puur te drinken of te mixen met S.Pellegrino water of in een cocktail.
€ 22,00 | 2.4000000953674L
Heeft u een vraag? Bel gerust!
088 7120100

Een helder rode frisdrank met een smaak van bitterkruiden van Sanpellegrino.

Wijnkaartnaam Sanpellegrino Italian Sparkling Drinks Sanbitter
Land Italië
Regio Abruzzen
Temperatuur 6 - 8°C
Sluiting Champagnekurk
Smaak Zoet
Alcohol 0%
Italië, Sicilië
Zelf natuurlijke frisdranken maken van vruchten is een echte Italiaanse traditie. Met dit als inspiratiebron begon Sanpellegrino in 1932 met de productie van het authentieke 'Sanpellegrino Aranciata', een frisdrank bereid met een groot percentage zorgvuldig uitgekozen sinaasappels. Door de uitvinding van pasteurisatie is de houdbaarheid gegarandeerd. Puttend uit diezelfde inspiratie biedt Sanpellegrino nu een breed assortiment frisdranken aan onder de vlag: 'Italian Sparkling Drinks'. 
 
Frisdranken gebaseerd op vruchten
Met een hoog vruchtvleesgehalte onderscheiden deze koolzuurhoudende fridranken zich van vele andere frisdranken in de markt. De smaak komt dan ook overeen met wat je kan verwachten: pure vruchtensmaak. We bieden verschillende varianten aan met elk hun eigen karakter zoals de bitterzoete enorm populaire 'Aranciata Rossa' (bloedsinaasappel). 
 
Mixers 
Naast de frisdranken gebaseerd op vruchten, is er ook een lijn met 'mixers'. Deze frisdranken worden wereldwijd gebruikt in de beste barren om heerlijke mixdrinks en cocktails mee te maken. De Tonicvarianten hebben een subtiel bitter en frisheid en de Ginger Beer is smaakvol en zacht. 
 
Italian Sparkling Drinks

Anderen kochten ook