Smaakgarantie
Beoordeeld met een 9.3
Ruime keuze uit 597 wijnen

Italian Sparkling Drinks Sanpellegrino Sanbitter (24 flesjes)

Herkomst: Italië, Abruzzen
Zoet
Een heerlijk non-alcoholisch, echt Italiaans aperitief van Sanpellegrino. Perfect om puur te drinken of te mixen met S.Pellegrino water of in een cocktail.
€ 22,00 | 2.4000L
Heeft u een vraag? Bel gerust!
088 7120100

Een helder rode frisdrank met een smaak van bitterkruiden van Sanpellegrino.

Wijnkaartnaam Sanpellegrino Italian Sparkling Drinks Sanbitter
Land Italië
Regio Abruzzen
Temperatuur 6 - 8°C
Sluiting Kroonkurk
Smaak Zoet
Alcohol 0%
Iconische frisdranken sinds 1932
Frisse, dorstlessende, zelfgemaakte frisdranken zijn een echte Italiaanse traditie. De iconische Sanpellegrino Italian Sparkling Drinks worden sinds 1932 gemaakt met het beste fruit uit Italië.
 

Naturali
Iconisch, Italiaans, 100% natuurlijk. Het premium assortiment van Sanpellegrino Italian Sparkling Drinks wordt gemaakt met het beste fruit, gerijpt onder de mediterrane zon. Met een hoog vruchtvleesgehalte onderscheiden deze koolzuurhoudende fridranken zich van vele andere frisdranken in de markt. De smaak komt dan ook overeen met wat je kan verwachten: pure vruchtensmaak, fris, delicaat en met de karakteristieke lichte bubbels van S.Pellegrino.

Mixers 

De premium mixers van Sanpellegrino worden wereldwijd gebruikt in de beste barren om heerlijke mixdrinks en cocktails mee te maken. Het assortiment bestaan uit twee tonica’s en een ginger beer met vakkundig uitgebalanceerde smaken, klaar om zo te drinken of te mixen in je favoriete cocktails.

Sanpellegrino Chinotto
Chinotto
is de traditionele Italiaanse cultdrank gemaakt van zongerijpte chinotto-sinaasappelen. De een unieke bitter kruidige smaak is geliefd door generaties fans over de hele wereld.

 
Italian Sparkling Drinks
Anderen kochten ook