Smaakgarantie
Vanaf 12 flessen of €100,- is de verzending gratis.
Ruime keuze uit 627 wijnen

Acqua Panna PET 50cl (doos van 24)

Herkomst: Italië, Toscane
Zoet
Het zachtste natuurlijke Italiaanse mineraalwater; Acqua Panna. Samen met S.Pellegrino siert Acqua Panna de tafels van de beste restaurants ter wereld. Ideaal voor onderweg of tijdens het sporten in deze 50cl PET fles. De prijs is inclusief statiegeld. Verpakt per 24 flessen.
€ 26,10 | 12.0000L
Heeft u een vraag? Bel gerust!
088 7120100

In de heuvels van Toscane in Italië, iets ten noorden van Florence in de Apennijnen, ligt een gebied van 1.300 hectare natuur met een waterbron. Uit deze unieke bron komt het niet-koolzuurhoudende mineraalwater Acqua Panna. Acqua Panna heeft een zachte, evenwichtige smaak die natuurlijk en fris overkomt.

Best of Tuscany Acqua Panna bottle
Wijnkaartnaam Acqua Panna
Land Italië
Regio Toscane
Temperatuur 6 - 8°C
Sluiting Draaidop
Smaak Zoet
Alcohol 0%
Italië, Toscane
S.Pellegrino en Acqua Panna staan bekend als de fijnste mineraalwaters op tafels over de hele wereld. De tafelwaters dragen bij aan de smaakbelevenis van lekker eten en worden dan ook geserveerd in de beste internationale restaurants. Beide merken genieten alom waardering bij prominente figuren uit de gastronomische wereld. Daarom zijn S.Pellegrino en Acqua Panna al jaren partner van de promonente 'World's 50 Best Restaurants'. Bij ons kunt u nu ook deze mooie glazen flessen bestellen voor bij u thuis op tafel als begeleider van een heerlijke maaltijd. 
 
Smaak
Deze twee historische Italiaanse klassiekers hebben hun succes te danken aan hun aantrekkelijke waarden en elegante smaakbalans. S.Pellegrino, combineert een subtiele natuurlijke bubbel met een fijne minerale smaak, terwijl Acqua Panna juist een hele neutrale smaak heeft vanwege de lage mineraliteit. Dit komt omdat beide waters uit verschillende bronnen komen. S.Pellegrino drinkt u bij wat vollere gerechten waar een glas rode wijn ook goed bij zou passen en Acqua Panna drinkt u bij mee delicate gerechten.
 
Acqua Panna
Anderen kochten ook