Smaakgarantie
Beoordeeld met een 9.3
Ruime keuze uit 512 wijnen
Italian Sparkling Drinks
Sanpellegrino Acqua Tonica Citrus (24 flesjes)
Herkomst: Italië, Sicilië
Zoet
Buiten de frisdranken met vruchtvlees om biedt Sanpellegrino unieke Italiaanse tonica's. De Sanpellegrino Tonica Citrus is een aromatisch tonic water met vleugjes citroen en sinaasappelschil. Met zijn iconische design, frisse citrusnoten is de Sanpellegrino Acqua Tonica Citrus een waardevolle aanvulling op het assortiment. Perfect om te mixen met gins als Mom, London nr1 of Catz. Daarnaast is Acqua Tonica Citrus ideaal voor de liefhebbers van een wat minder bittere tonic, door de evenwichtige zoetheid en een zachtbittere eindnoot van quinine.
€ 25,00 | 4.8000001907349L
Heeft u een vraag? Bel gerust!
088 7120100

Buiten de frisdranken met vruchtvlees om biedt Sanpellegrino unieke Italiaanse tonica's. De Sanpellegrino Tonica Citrus is een aromatisch tonic water met vleugjes citroen en sinaasappelschil. Het heeft een subtiele citrussmaak met een onmiddellijk herkenbaar boeket van citrusvruchten dat het gehemelte streelt met zachte en verfrissende citroentonen en het laat een niet-opdringerige nasmaak achter. Deze premium tonic water heeft een uitgebalanceerde complexiteit waardoor het gemakkelijk in veel verschillende soorten mixdranken kan worden gebruikt. Sanpellegrino Acqua Tonica Citrus is ideaal in de mix met vele Gin's, zoals London No.1, MOM en Catz. Daarnaast is Acqua Tonica Citrus ideaal voor de liefhebbers van een wat minder bittere tonic, door de evenwichtige zoetheid en een zachtbittere eindnoot van quinine.

Wijnkaartnaam Sanpellegrino Acqua Tonica Citrus
Land Italië
Regio Sicilië
Temperatuur 6 - 8°C
Sluiting Schroefdop
Smaak Zoet
Alcohol 0%
Italië, Sicilië
Zelf natuurlijke frisdranken maken van vruchten is een echte Italiaanse traditie. Met dit als inspiratiebron begon Sanpellegrino in 1932 met de productie van het authentieke 'Sanpellegrino Aranciata', een frisdrank bereid met een groot percentage zorgvuldig uitgekozen sinaasappels. Door de uitvinding van pasteurisatie is de houdbaarheid gegarandeerd. Puttend uit diezelfde inspiratie biedt Sanpellegrino nu een breed assortiment frisdranken aan onder de vlag: 'Italian Sparkling Drinks'. 
 
Frisdranken gebaseerd op vruchten
Met een hoog vruchtvleesgehalte onderscheiden deze koolzuurhoudende fridranken zich van vele andere frisdranken in de markt. De smaak komt dan ook overeen met wat je kan verwachten: pure vruchtensmaak. We bieden verschillende varianten aan met elk hun eigen karakter zoals de bitterzoete enorm populaire 'Aranciata Rossa' (bloedsinaasappel). 
 
Mixers 
Naast de frisdranken gebaseerd op vruchten, is er ook een lijn met 'mixers'. Deze frisdranken worden wereldwijd gebruikt in de beste barren om heerlijke mixdrinks en cocktails mee te maken. De Tonicvarianten hebben een subtiel bitter en frisheid en de Ginger Beer is smaakvol en zacht. 
 
Italian Sparkling Drinks

Anderen kochten ook