Smaakgarantie
Beoordeeld met een 9.3
Ruime keuze uit 638 wijnen
https://www.winelist.nl/media/cache/16x9_thumb/media/image/article-overview/Boschendal_sommelier_series_blogbanner_Z_tekst.jpg

Boschendal Sommelier Selection

Parel van Franschhoek
Maar een paar plaatsen ter wereld kunnen claimen alles te hebben waar een wijnliefhebber naar verlangt. Boschendal Estate is zo’n unieke bestemming. Deze magnifieke winery ligt op een uurtje rijden van Kaapstad, in het pittoreske Groot Drakenstein Valley, aan de rand van Franschhoek. Boschendal (sinds 1685) is het beroemdste wijnhuis van de Kaap en maakt wijnen van wereldklasse. Zo ook deze Sommelier Selection. De wijnen uit deze serie zijn toegankelijk, maar met genoeg kracht en elegantie om ook de combinatie met eten aan te kunnen. Kortom, een serie wijnen waarmee u de plank nooit mis slaat en die uitermate geschikt is om vaker van te genieten.

Onze tip
Ontdek de populaire Boschendal Sommelier Selection, de favoriete huiswijn van veel van onze klanten, vanwege de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Profiteer nu van voordelige prijzen en sla een aantal dozen in, zodat u voor iedere gelegenheid een heerlijke en passende wijn op voorraad heeft.

Ontdek nu met korting
Ontdek de populaire Boschendal Sommelier Selection, de favoriete huiswijn van veel van onze klanten, vanwege de uitstekende prijskwaliteitverhouding! Profiteer in de maanden juli en augustus van een waanzinnige korting van 25% op de Boschendal Sommelier Selection met de kortingscode: 

Gebruik de kortingscode 'sommelier' om de 25% korting toe te passen