Smaakgarantie
Vanaf 12 flessen of €100,- is de verzending gratis.
Ruime keuze uit 627 wijnen

Cantina Privata Boscaini

 
"To understand what Amarone really represents, you have to be born in Valpolicella. Amarone is more than just a wine or a technique – it’s a philosophy, an art, a life companion." Aldus Sandro Boscaini, CEO van Masi Winery.
 
Een vloeibare schat
Masi is de Amarone specialist bij uitstek. De wijnen zijn wereldwijd bekend en gewild. Naast een prachtige collectie Amarone’s hebben ze ook een unieke serie wijnen die alleen gemaakt wordt in de beste jaren, van de beste percelen. De oplage is zo beperkt dat de flessen worden genummerd. Deze collectie; Cantina Privata Boscaini, is een tastbare expressie van een buitengewoon familie erfgoed. Een zogenoemde ‘vloeibare schat’ is gereserveerd om te delen met uw beste vrienden of naaste wijnliefhebbers.
 
Zeldzame Amarone's
In de negentiende eeuw startte Paolo Boscaini een traditie om een aantal flessen te bewaren in de privé kelder. Hij bewaarde jaargangen waarin hij speciale momenten had beleefd, zoals bruiloften en geboortes. Zijn zoon Guido Boscaini zette deze traditie in 1920 voort. Echter bewaarde hij flessen van zijn beste jaargangen en percelen om jaren later te kunnen ontdekken hoe zijn wijnen zich ontwikkelden met de tijd. Door onze jarenlange, warme samenwerking met Masi stellen zij de mooie Cantina Privata Boscaini collectie voor ons beschikbaar. Een unieke kans om de beste wijnen uit de kelders van familie Boscaini te bemachtigen. Ze staan zelden in de schappen van de slijterij en ook het online aanbod is schaars. Bovendien zijn dit fantastische investeringswijnen; de wijnen zijn op dronk, maar kunnen makkelijk nog 30 jaar liggen.