Smaakgarantie
Beoordeeld met een 9.3
Ruime keuze uit 611 wijnen

Château Clarke

Nieuw in ons assortiment
We zijn verheugd te kunnen aankondigen dat we de prachtige wijnen van het prestigieuze wijnhuis Château Clarke uit Bordeaux aan onze collectie hebben toegevoegd.
 
Een meesterwerk van Edmond de Rothschild
Baron Edmond de Rothschild is een visionair, wijnliefhebber en ook mede-eigenaar van het fameuze Premier Cru (First Growth) Château Lafite Rothschild. Château Clarke is het resultaat van een lang gekoesterde droom van Edmond; de wens om in anonimiteit, met zijn visie en passie, een wijn te creëren van druiven die afkomstig zijn van een onbekende wijngaard. Na zes jaren was het meesterwerk van Edmond de Rothschild geboren; Château Clarke.
 
 
Intekenen
Teken tot 7 januari in op de wijnen van Château Clarke via onze intekenpagina. Hier vindt u de verschillende jaargangen van Château Clarke, evenals de speciale jubileum kist waarin de jaargangen 2005, 2010 en 2015 verzameld zijn. Gezien de beperkte beschikbaarheid van de wijnen verwachten wij niet aan ieders interesse te kunnen voldoen. Toekenning van de wijnen gebeurt op basis van volgorde van intekening. Bij aankoop van een kist of doos van 12 flessen, krijgt u nog eens € 12,- korting op uw intekening. Levering van Le Merle Blanc en de speciale jubileum kist zal naar verwachting in januari plaatsvinden.