Smaakgarantie
Beoordeeld met een 9.3
Ruime keuze uit 607 wijnen

Domaine Faiveley

Domaine Faiveley is in de bijna tweehonderd jaar van haar bestaan uitgegroeid tot een vande meest prestigieuze en gerenommeerde wijndomeinen in de Bourgogne. Domaine Faiveley bezit 127 hectare aan wijngaarden, waarvan 12 hectare ‘Grand Cru’ mag worden genoemd en bijna 27 hectare de naam ‘Premier Cru’ draagt. Drie van deze wijngaarden zijn ‘Monopoles’, dit wil zeggen dat alle grond binnen deze wijngaarden aan één eigenaar toebehoort. Faiveley is samen met Romanée-Conti tevens de trotse eigenaar van een van de twee Grand Cru’s in de Bourgogne die de eigen familienaam mag dragen – de iconische ‘Clos des Cortons Faiveley Grand Cru’.
 
 
De allerlaatste flessen 
De Bienvenues-Batard-Montrachet Grand Cru 2020 en Corton Clos des Cortons Faiveley Grand Cru 2020 van Domaine Faiveley zijn indrukwekkende aanvullingen voor elke wijnverzameling. Met slechts een beperkte voorraad beschikbaar, is dit de gelegenheid om in deze uitzonderlijke wijnen te investeren of om er van te genieten voordat ze uitverkocht zijn. Daarnaast heeft u de mogelijkheid in te tekenen op twee zeer gewilde Premier Cru's.
 
Gezien de schaarste en de vraag naar wijnen van Domaine Faiveley, bieden we u ze aan in de vorm van een intekening. Teken tot 15 februari in op de wijnen van Domaine Faiveley voor een speciale intekenprijs.