Smaakgarantie
Vanaf 12 flessen of €100,- is de verzending gratis.
Ruime keuze uit 632 wijnen
https://www.winelist.nl/media/cache/16x9_thumb/media/image/content/wijngeschenken%20blogbanner.jpg

Relatie­geschenken

Verras uw relatie met een wijngeschenk!
Wijn als geschenk is altijd een goed idee. Maar welke wijn? Welk formaat? Gepersonaliseerd of juist een speciale editie? Wij helpen u graag om het perfecte geschenk samen te stellen. Voor elk budget, van een tientje tot een top-cuvée. De herfst is in aangebroken maar voor je het weet staan de feestdagen al weer voor de deur. Een gezellige, drukke periode waarin cadeaus en geschenken een belangrijke rol spelen.
 
Wijn is altijd leuk om te geven – en nog leuker om te krijgen! Wijn is een populair cadeau en biedt vele mogelijkheden qua budget, smaak en verpakkingen. Een bijzondere manier om vrienden, familie of jouw zakelijke relaties en werknemers te verassen en/of te bedanken. En ook nog fiscaal aftrekbaar.
 
Met ons uitgebreide assortiment, brede expertise en bijzondere wijnen ben je bij ons aan het juiste adres voor het samenstellen van jouw wijngeschenken.
 
Ontzorgen
Het schenken tot in de puntjes geregeld hebben en er toch niet veel tijd aan kwijt zijn? Wij nemen indien gewenst het gehele proces uit handen, inclusief het verzenden: u selecteert de wijn en wij regelen de rest.
 
Selectie geschenken
Maak een keuze uit de brede selectie geschenken vanuit onze verschillende wijnhuizen. Van grootformaten, tot geschenkverpakkingen, speciale edities en bijzondere jaargangen.
 
Gepersonaliseerde geschenken
Maakt u het geschenk liever persoonlijk, kies dan voor deze optie en stel zelf uw ideale wijncadeau samen. Een kistje met persoonlijk design, printen, branden, beplakken, er zijn veel verschillende mogelijkheden. Een ding is zeker, een gepersonaliseerd cadeau laat een onuitwisbare indruk achter.
 
Een persoonlijke noot
Bij zowel de selectie geschenken alsook de gepersonaliseerde geschenken is er de optie voor een persoonlijke noot middels een mooi kaartje, brief of fleshanger. Bekijk de verschillende opties en voeg uw eigen woorden toe.
 
  1. Makkelijk en snel. Wij ontzorgen.
  2. Persoonlijk advies bij keuze van de wijn
  3. Direct bij uw relaties thuisbezorgd
  4. Bedrukte luxe doos, houten kist of hals labels mogelijk
  5. Mogelijkheid tot het toevoegen  van een persoonlijke boodschap
  6. Betaling via factuur mogelijk
  7. Wijnen altijd op voorraad
Groot, groter, grootst
Magnum is Latijn voor groot, 2 gewone flessen in een. Maar dan begint het pas, een serie Bijbelse figuren staat voor groter en grootst tot maar liefst 30 liter. Een 30 liter fles kunt u delen met zo'n 200 vrienden en staat voor gegarandeerd spektakel. Bijkomend voordeel, u hoeft voor de avond maar een fles te openen. Maar, omdat het soms ook juist leuk is verschillende wijnen te drinken, bieden wij een serie verschillende grootformaten voor iedere gelegenheid en gezelschap.
 
Bijzondere momenten
Een magnum fles wijn geeft elke feestelijke gelegenheid een extra dimensie. Bijzondere momenten worden gevierd met een bijzondere fles wijn waar met het hele gezelschap heerlijk van kan worden genoten en waar nog lang over nagepraat zal worden. Daarom ook zeer geschikt als relatiegeschenk, succes gegarandeerd!
 
Wie wat bewaart, die heeft wat
Magnums (2 gewone flessen) of nog grotere flessen (tot wel 15ltr) rijpen langzamer dan gewone wijnflessen. De flessenhals van de magnum is namelijk niet veel breder dan een gewone fles, hierdoor komt er minder zuurstof bij een grotere hoeveelheid wijn en rijpt de wijn langzamer. Perfect om als jubileumwijn te bewaren, zoals bij geboorte of huwelijk.