Smaakgarantie
Vanaf 12 flessen of €100,- is de verzending gratis.
Ruime keuze uit 632 wijnen

João Portugal Ramos

Dé wijnmaker van Portugal
João Portugal Ramos is dé wijnmaker Portugal. Hij wordt door de New York Times naast legendes als Piero Antinori en Emile Peynaud gezet. Robert Parker vergelijkt zijn invloed op de Portugese wijnbouw met die van Michel Rolland voor Frankrijk en Riccardo Cotarella voor Italië. De afgelopen decennia bracht hij moderne technologieën naar Portugal, onderzocht hij de invloed van lage opbrengsten op de kwaliteit van wijn en ook de invloed van verschillende houtsoorten op de Portugese druivensoorten.
 
Single Vineyard wijnen 
Naast zijn reguliere wijnen maakt João Portugal Ramos in Alentejo in zeer beperkte oplage drie single vineyard wijnen; Quinta da Viçosa, Vinha de São Lázaro en Vinha do Jeremias. Deze unieke Portugese wijnen hebben aanzienlijk bewaarpotentieel en ontvangen ieder jaar lovende recensies van gerenommeerde wijncritici. Hoewel de jaargang 2020 net op de markt is verschenen en nog niet alle wijnen beoordelingen hebben gekregen, kunnen we u toch een indicatie geven op basis van de scores van de voorgaande jaargang.

Voorintekening
Vanwege de beperkte productie kunnen we slechts maximaal 30 kisten van 3 flessen van deze wijnen bemachtigen. We willen u graag de gelegenheid bieden om uw interesse kenbaar te maken, zodat we deze wijnen speciaal voor u naar Nederland kunnen halen.