Smaakgarantie
Vanaf 12 flessen of €100,- is de verzending gratis.
Ruime keuze uit 601 wijnen

Vaio Armaron & Masi Cantina Privata Boscaini

Serego Alighieri
De Adellijke familie Serego Alighieri zijn rechtstreekse afstammelingen van Dante Alighieri en maken als sinds 1300 wijn. Deze single vineyard Amarone is wellicht de naamgever van deze categorie, de wijngaard heet namelijk Armaron. Het is een overweldigende Amarone, maar wel eentje met finesse en elegantie. Veel gerijpt fruit wordt ondersteund door zachte tannines en een hele lange afdronk.
 
Masi
Masi is dé Amarone specialist bij uitstek. De wijnen zijn wereldwijd bekend en gewild. Naast een prachtige collectie Amarone’s hebben ze ook een unieke serie wijnen die alleen gemaakt wordt in de beste jaren, van de beste percelen. De oplage is zo beperkt dat de flessen worden genummerd. Deze collectie; Cantina Privata Boscaini, is een tastbare expressie van een buitengewoon familie erfgoed. Een zogenoemde ‘vloeibare schat’ is gereserveerd om te delen met uw beste vrienden of naaste wijnliefhebbers.
 
Cantina Privata Boscaini
Door onze jarenlange, warme samenwerking met Masi stellen zij deze mooie Cantina Privata Boscaini collectie voor ons beschikbaar en kunnen wij u het onderstaande aanbod doen. Een unieke kans om de beste wijnen uit de kelders van familie Boscaini te bestellen. Ze staan zelden in de schappen van de slijterij en ook het online aanbod is schaars. Bovendien zijn dit fantastische investeringswijnen; de wijnen zijn op dronk, maar kunnen makkelijk nog 30 jaar liggen.