Smaakgarantie
Vanaf 12 flessen of €100,- is de verzending gratis.
Ruime keuze uit 635 wijnen

Olivier Leflaive

Olivier Leflaive
Tussen Puligny-Montrachet en Chassange-Montrachet vindt u de beste grand cru's voor witte wijn van heel de Bourgognestreek. Olivier en Patrick Leflaive hebben een prachtig estate opgebouwd in Puligny-Montrachet. Ze maken stralende witte Bourgognes van wereldklasse en gooien hoge ogen bij de internationale wijnpers. Schrijf  u nu in voor deze bijzondere appellaties.
 
Puligny-Montrachet & Chassagne-Montrachet
In het zuideliijke deel van Côte de Beaune deelt Chassagne-Montrachet met Puligny-Montracher de onbetwiste titel van 's werelds beste Chardonnay. De Montrachet is een brede heuvel die de allerhoogste expressie weergeeft van de twee Bourgonische druiven - de Pinot Noir en de Chardonnay, die hier naast elkaar groeien.
 
Intekenen op de laatste flessen van jaargang 2020

Mis de kans niet om enkele van de meest opmerkelijke Bourgognes van Olivier Leflaive uit de sublieme jaargang 2020 te bemachtigen! Schrijf u nu in en verzeker uzelf van deze wijnen. De voorraad is beperkt, dus door u in te schrijven voor deze exclusieve aanbieding maakt u kans om enkele van deze uitzonderlijke wijnen te bemachtigen. Inschrijven kan tot 24 mei.