Smaakgarantie
Beoordeeld met een 9.3
Ruime keuze uit 638 wijnen

Paul Jaboulet Aîné Hermitage La Chapelle

Hermitage La Chapelle is het vlaggenschip van wijnhuis Paul Jaboulet Aîné. Deze iconische wijn komt van de beroemdste heuvel in het Rhônedal: De Hermitage. De Hermitage wijnen worden uitsluitend van Syrah gemaakt en zijn de perfecte wijnen om te laten rijpen in uw kelder of klimaatkast. La Chapelle hoort tot de beste wijnen ooit gemaakt. Zo is er in december nog een magnum 1961 Hermitage La Chapelle van Paul Jaboulet Aîné verkocht in Engeland voor € 38.975,00.

Wij zijn erg verheugd dat we u het volgende aanbod mogen doen. Als goede relatie van Paul Jaboulet Aîné hebben een aantal gerijpte oogsten van hun topwijn Hermitage La Chapelle weten te bemachtigen. Ideaal als investering of om van te genieten, terwijl u de jongere jaargangen rustig laat rijpen in uw kelder of wijnklimaatkast.
 
Paul Jaboulet Aīné Hermitage La Chapelle door de jaren heen
Sinds 2006 is familie Frey de drijvende kracht achter het wijnhuis Paul Jaboulet Aîné. Een unieke kans om de eerste jaargang van Caroline Frey te proeven en de ontwikkeling door de jaren heen te kunnen volgen. Daartoe onder meer jaargang 1994. Deze wijn is nog gemaakt door Gérard Jaboulet, voormalig eigenaar van wijnhuis Paul Jaboulet Aîné. Tevens is dit ook één van zijn laatste jaargangen gezien hij in 1997 plots gestorven is aan een hartaanval. Vanaf 2016 zijn alle wijngaarden van Paul Jaboulet Aîné biologisch gecertificeerd. Grijp uw kans om een stukje geschiedenis van de beroemdste wijn van de Rhône in uw kelder op te bouwen.
 
Hermitage La Chapelle 2019
Intense en heldere paarse kleur. Complexe onderscheidende neus waarin de finesse van de Syrah duidelijk te herkennen is met tonen van zwarte bessen, zoethout, peper een vleugje hout. Volle en royale smaak met zijdezachte tannines en een lange afdronk met mineralen.
Drinken vanaf 2025 en opleg tot 2045