Smaakgarantie
Vanaf 12 flessen of €100,- is de verzending gratis.
Ruime keuze uit 636 wijnen

Verfijnde port sinds 1715 

Quinta do Noval

Portugal, Douro Vallei
Het estate Quinta do Noval ligt in de Douro Vallei in Noord-Portugal; één van de laatste ongerepte plekken in de natuur van Europa. De wijngaarden liggen op de steile hellingen in trapsgewijs aangelegde terrassen in de nabijheid van de rivier de Douro en haar zijrivieren. Quinta do Noval produceert sinds 1715 port van uitstekende kwaliteit in dit gebied. 
 
Innovatie en traditie
Onlangs heeft Quinta do Noval geïnvesteerd in een nieuwe wijnmakerij en een intensief programma voor het herplanten van de wijnstokken. Deze vernieuwingen geven Quinta do Noval de gelegenheid om de laatste ontwikkelingen te combineren met de oude tradities die Noval groot gemaakt hebben. De port wordt gerijpt op vat in een grote kelder die is uitgehakt in de bergen waar de wijngaarden te vinden zijn. 
 
Nacional Vintage port
Quinta do Noval is zeer bekend vanwege de 'Nacional Vintage' port; de meest zeldzame en meest gewilde port ter wereld! De Vintage port wordt exclusief geproduceerd van druiven afkomstig van vooraf geselecteerde delen van de wijngaard in extreem goede jaren. Het gehele assortiment beschikt over een uitstekende kwaliteit die gewaarborgd wordt door de naam Quinta do Noval. 
 
Wijnmakers_Quinta_Noval.jpg
uitgelicht