Smaakgarantie
Vanaf 12 flessen of €100,- is de verzending gratis.
Ruime keuze uit 603 wijnen

Stag's Leap Wine Cellars

The Wine List is sinds dit jaar de trotse importeur van Stag's Leap Wine Cellars, Amerika's meest historische wijnhuis met onberispelijke en hoog gewaardeerde wijnen. Dit zijn echte collector's items die jaar na jaar uitmuntende beoordelingen scoorden, waaronder in de beroemde The Judgment of Paris van 1976 waar ze de Cabernet Sauvignon competitie winnen en zo Californië en zelfs Amerika op de kaart zetten als een kwalitatief wijngebied.

De wijnen van Stag's Leap Wine Cellar hebben waanzinninge scores gekregen en zijn een uitstekende aanvulling op elke wijncollectie. Deze wijnen zijn zeer schaars en alleen exclusief te verkrijgen via The Wine List.

 
Chateau Ste Michelle - Cold Creek Cabernet Sauvignon 
Daarnaast bieden we samen met Chateau Ste Michelle u de unieke gelegenheid om in te tekenen op de Cold Creek Vinyard Cabernet Sauvignon. Een waanzinnige Cabernet Sauvignon met een geweldige prijs-kwaliteit. Deze Cabernet Sauvignon wordt gemaakt in de Reserve Cellar van Chateau Ste Michelle, waar alleen de topcuvée's worden gemaakt.
 
De wijnen van Stag's Leap Wine Cellars en Chateau Ste Michelle zullen speciaal op verzoek naar Nederland komen. Wij verwachten deze wijn eind september uit te kunnen leveren. Teken tot 26 augustus in op de wijnen voor unieke intekenprijzen.